Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Ο Κουράκος το παίζει δίπορτο

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Στη νέα σεζόν της σειράς του MEGA ο Γιώργης Κουράκος θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Η μία γυναίκα είναι η Αριάδνη, η κόρη της πρώην γυναίκας του, της Ιουλίας Βρεττάκου, και η άλλη η Νάνσυ, κόρη του Τζον. Αυτή η αποκάλυψη θα ανατρέψει τη ζωή των δύο γυναικών, που διεκδικούν την καρδιά του αστυνόμου.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Ο Κουράκος το παίζει δίπορτο

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο αστυνόμος Κουράκος δεν στάθηκε τυχερός στα ερωτικά του. Ο γάμος του με την Ιουλία έληξε άδοξα, η σχέση του με την Ευτυχία δεν έφτασε ποτέ στην εκκλησία, και η Δήμητρα τον εγκατέλειψε ένα πρωί για να φύγει στην Αμερική. Παρά την απογοήτευση του, ο Γιώργης δεν το βάζει κάτω. Με την Αριάδνη, τους είδαμε να κάνουν στενή παρέα, αφού εκείνος την έσωσε από ληστές στο σπίτι της. Όλοι σχολιάζουν πόσο ταιριαστοί είναι, αλλά ο Γιώργης θυμάται πως είναι η κόρη της πρώην γυναίκας του και του νυν συντρόφου της, με τον οποίο διέλυσε τον γάμο τους.

Στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, ένας ερωτικός χορός τους φέρνει κοντά και αρχίζουν να αναπτύσσουν ερωτικά συναισθήματα. Το πάθος τους κυριεύει, ζώντας ένα μεγάλο love story. Η Αριάδνη, βλέποντας πως η σχέση της με τον Χρήστο δεν έχει μέλλον, αποφασίζει να προχωρήσει, αλλά η Ιουλία αποτελεί εμπόδιο. Ο Κουράκος αποφασίζει να απομακρυνθεί από εκείνη. Ταυτόχρονα, η Νάνσυ, που φαίνεται να μην έχει αντιστάσεις, τον πολιορκεί και καταλήγουν μαζί στο κρεβάτι, δημιουργώντας ένα παθιασμένο ειδύλλιο.

Σύντομα όλα αποκαλύπτονται και τα κουτσομπολιά πληθαίνουν. Οι οικογένειες των δύο κοριτσιών αντιδρούν στα τεκταινόμενα και κάθε γονιός κρίνει το σωστό για το παιδί του. Οι Βρεττάκοι ενοχλούνται ιδιαίτερα, καθώς πρόκειται για τον πρώην άντρα της Ιουλίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ