Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Κωνσταντίνος αδειάζει την Ισμήνη

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν την Ισμήνη αντιμέτωπη με δύσκολες στιγμές. Η ξαφνική δολοφονία της Αλκμήνης θα γεμίσει την Ισμήνη με τύψεις και ενοχές, αφού δεν κατάφερε να τη σώσει από την αδίστακτη Αντωνία, ενώ γνώριζε πόσο επικίνδυνη ήταν.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Κωνσταντίνος αδειάζει την Ισμήνη

Η Ισμήνη θα βρεθεί στο ιατρείο της Αφροδίτης για εξετάσεις αίματος, και ο Λυκούργος, βλέποντάς την εκεί, θα ανησυχήσει για την υγεία της κόρης του. Η κατάσταση θα επιδεινωθεί όταν η Ισμήνη ξεσπάσει σε σκηνή ζηλοτυπίας προς τον άντρα της, τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος προσέλαβε την εμφανίσιμη γραμματέα Σοφία στο γραφείο του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Ισμήνης, η οποία τον πιέζει να την απολύσει, ισχυριζόμενη ότι η Σοφία τον φλερτάρει ακόμα και μπροστά της. Ο Κωνσταντίνος, όμως, θα αρνηθεί και θα την καθησυχάσει, λέγοντας πως δεν συμβαίνει τίποτα.

Το ζευγάρι θα περάσει μεγάλη κρίση και για ένα διάστημα θα ζήσει χωριστά, χωρίς όμως να προχωρήσει σε διαδικασία διαζυγίου. Παρά τον χωρισμό, η Ισμήνη θα βιώσει έντονες συναισθηματικές αναταράξεις και η ψυχολογία της θα καταρρεύσει. Οι εξελίξεις στη ζωή της Ισμήνης αναμένεται να κρατήσουν το ενδιαφέρον μας αμείωτο, καθώς παλεύει με τις τύψεις, τις ενοχές και τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ οι σχέσεις της με τους γύρω της δοκιμάζονται συνεχώς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ