Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Ισίδωρος μπλέκεται στα δίχτυα του έρωτα

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Ισίδωρος θα βρεθεί σε νέες περιπέτειες στον τέταρτο κύκλο της σειράς. Αυτή τη φορά, δε θα παραμείνει μοναχός, καθώς ένας νέος έρωτας θα εισέλθει δυναμικά στη ζωή του.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Ισίδωρος μπλέκεται στα δίχτυα του έρωτα

Η Κούλα, με τον μοναδικό της χαρακτήρα, θα τραβήξει το ενδιαφέρον του Ισίδωρου. Αρχικά απρόθυμος να αφοσιωθεί ξανά στον έρωτα, ο Ισίδωρος θα αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις της Κούλας, η οποία αποφεύγει τις σχέσεις με πλούσιους και ισχυρούς άνδρες. Η Κούλα, αν και αρχικά αποφεύγει τον Ισίδωρο εξαιτίας της διαφοράς τους στην κοινωνική κλίμακα, σταδιακά θα αρχίσει να ανοίγεται και να τον δένει στην ψυχή της. Η αμοιβαία έλξη τους θα ανατρέψει τα δεδομένα, αφήνοντας τον Ισίδωρο να αποκτήσει ελπίδα και να ξανανιώσει τη χαμένη αγάπη.

Παρά τις δυσκολίες και τις αντιδράσεις που θα αντιμετωπίσουν, ο έρωτας τους θα αποδειχθεί ισχυρός και αληθινός. Η Κούλα, πέρα από την αρχική της σκεπτικότητα, θα ανακαλύψει στον Ισίδωρο έναν άνδρα που την κατανοεί και την υποστηρίζει, προσφέροντας της έναν κόσμο που δεν είχε φανταστεί ποτέ. Το ειδύλλιο τους θα είναι μία πραγματική δοκιμασία για τον Ισίδωρο, αλλά και μία ευκαιρία να ξαναβρεί την ευτυχία που είχε χάσει. Καθώς η σειρά εξελίσσεται, η Κούλα θα αποδειχθεί η γυναίκα που θα κλέψει την καρδιά του Ισίδωρου και θα του αλλάξει τη ζωή, αφήνοντάς τον να ελπίζει και να αγαπά ξανά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ