Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Ο Δημοσθένης βάζει τα μεγάλα μέσα

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Ο Δημοσθένης, αξιολογώντας τις πράξεις του μέχρι τώρα, αποφασίζει να ζητήσει συγγνώμη από την Ασπασία, όπως παρακολουθούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Παράλληλα, επιχειρεί να επαναφέρει τη σχέση τους.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Ο Δημοσθένης βάζει τα μεγάλα μέσα

Η Ασπασία, παρότι έχει πάντα δίνει προτεραιότητα στην οικογένειά της, έχει υποφέρει από την απάνθρωπη συμπεριφορά του Δημοσθένη κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Όταν διαπιστώνει την ύπαρξη μυστικής σχέσης και την εγκυμοσύνη που αναμένεται, σοκάρεται από την αναιτιολόγητη συμπεριφορά του συζύγου της. Ειδικότερα, όταν ο Δημοσθένης αποκαλύπτει τα σχέδιά του, η Ασπασία του δηλώνει αποφασισμένη να μην αναλάβει το παιδί και αποχωρεί από το σπίτι.

Στρέφεται στον Λυκούργο, ζητώντας του το διαζύγιο. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί το λάθος του και, μετανοώντας, ζητά συγγνώμη από τη σύζυγό του, παρακαλώντας την να επιστρέψει για να ξαναχτίσουν την οικογένειά τους. Η Ασπασία, ωστόσο, παραμένει ανένδοτη και επιμένει στο αίτημα διαζυγίου. Ο Δημοσθένης καταβάλλει κάθε προσπάθεια να την πείσει, χρησιμοποιώντας ακόμα και την Ειρήνη για να την πιέσει.

Ωστόσο, οι προσπάθειές του αποτυγχάνουν, καθώς η καρδιά της Ασπασίας έχει υποστεί βαθιά πληγή. Παράλληλα, η Ασπασία προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να μην επανασυνδεθεί με τον Παρασκευά, ο οποίος την παραγκώνισε έχοντας παράλληλη σχέση με τη Θοδώρα, συμβουλεύοντας την να μην εμπιστεύεται τις υποσχέσεις του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ