Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Ο Δημοσθένης δίνεται ολοκληρωτικά στο παιδί του

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ένας καταιγισμός εξελίξεων έρχεται σε πρώτο πλάνο. Η Ξένια και η Ασπασία, αφήνοντας πίσω τους το παιδί της Ξένιας, αποφασίζουν να αφήσουν το Δημοσθένη μόνο με το παιδί. Αν και ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να μην το παραδώσει σε ίδρυμα, πληροφορίες από το ρεπορτάζ αποκαλύπτουν ότι ο Δημοσθένης θα αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και θα πληρώσει για τις πράξεις του.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Ο Δημοσθένης δίνεται ολοκληρωτικά στο παιδί του

Αν και η Ξένια προτείνει στο Δημοσθένη να παντρευτούν, αυτός απορρίπτει την ιδέα, αρνούμενος να βγάλει απο την ζωή του την Ασπασία. Ο Δημοσθένης μετανιώνει για το σχέδιο του μωρού, αλλά ο χρόνος πέρασε. Το παιδί του θα έρθει στον κόσμο, αλλά αυτό είναι που τον ξεχωρίζει από την Ασπασία, που αρνείται να το υιοθετήσει. Και η ίδια η Ξένια δεν έχει πλέον κάτι να κερδίσει.

Έτσι, ο Δημοσθένης βρίσκεται μόνος, αντιμετωπίζοντας την πρόκληση της απομόνωσης καθώς όλοι τον έχουν αποκλείσει. Μόνο η Ειρήνη στέκεται δίπλα του, παρά τη διαφωνία της με τις πράξεις του. Ο Δημοσθένης, παρόλο που μετανιώνει, αρνείται να εγκαταλείψει το παιδί του σε ίδρυμα. Έτσι, αναγκάζεται να αναλάβει την ευθύνη της ανατροφής του, αναρωτιόμενος τι μέλλει γενέσθαι.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ