Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Δημοσθένης αναίσθητος – Άφαντη η Ξένια με το μωρό

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένεται να εκτοξευθεί η ένταση μεταξύ του Δημοσθένη, της Ξένιας και του γιου του, υποδηλώνοντας έναν κακό χαμό για τους κεντρικούς χαρακτήρες.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Δημοσθένης αναίσθητος – Άφαντη η Ξένια με το μωρό

Αρχικά, ο Δημοσθένης ασκεί αυξανόμενη πίεση στην Ασπασία να αποσύρει το αίτημα διαζυγίου, απειλώντας ότι θα αποκαλυφθούν όλα στο δικαστήριο. Παρόλα αυτά, η Ασπασία δεν υποχωρεί, αντιδρώντας αποφασιστικά.
Στο μεταξύ, η Ξένια γεννά πρόωρα, με το μωρό να μπαίνει στη θερμοκοιτίδα λόγω επιπλοκών. Η Ξένια, παρά την αρχική αγάπη της για το μωρό, αλλάζει στάση και αρνείται να το παραδώσει στον Δημοσθένη.

Η κατάσταση εξελίσσεται σε έναν αγώνα εξουσίας, καθώς ο Δημοσθένης απαιτεί την παράδοση του μωρού. Η Ξένια, ωστόσο, αντιδρά απειλητικά, απαγορεύοντας στην Ξένια να πλησιάσει το παιδί και απειλώντας με σκληρά μέτρα αν τολμήσει να το κρατήσει. Καθώς η Ξένια επαναπροσδιορίζει τη στάση της απέναντι στο μωρό, προκαλεί την οργή του Δημοσθένη, ο οποίος επισκέπτεται το σπίτι της για να πάρει το παιδί, φέρνοντας μαζί του τα χρήματα που απαιτούνται για τη συμφωνία.

Ωστόσο, η Ξένια εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και, κατά τη στιγμή που ο Δημοσθένης γυρνάει να πάρει το ποτήρι του ουίσκι, τον χτυπάει και τον αφήνει αναίσθητο. Αδιαφορώντας για τον ευάλωτο συζύγο της, η Ξένια παίρνει τα χρήματα και το μωρό,  και εξαφανίζονται από το προσκήνιο. Ο Δημοσθένης, αφού ανακάμπτει, συνειδητοποιεί την προδοσία και εξαπολύει μια οργή εναντίον της Ξένιας, με την αποφασιστικότητα να την εντοπίσει και να την τιμωρήσει, όπως προδιαγράφει το μέλλον της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ