Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Νέα αγάπη φωτίζει την ζωή του

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ο αστυνομικός Γιώργος Κουράκος βρίσκεται προ εκπλήξεων με την τύχη να του χαμογελά ξανά. Μια νέα γυναίκα εισβάλλει απροσδόκητα στη ζωή του και την ανατρέπει εντελώς.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Νέα αγάπη φωτίζει την ζωή του 

Ο Κουράκος, γνωστός για τη δυναμική του φύση και τις πολλές επιτυχίες του στον τομέα της αστυνομίας, είχε βυθιστεί στη θλίψη μετά τη φυγή της πρώην του συντρόφου, Δήμητρας. Η επιλογή της Δήμητρας να ακολουθήσει μια καριέρα μακριά από αυτόν είχε αφήσει τον Κουράκο σε απογοητευμένη κατάσταση. Ωστόσο, ο φίλος του Ορέστης έχει παραμείνει στο πλευρό του, προσφέροντάς του στήριξη. Αλλά τώρα, μια νέα γυναίκα εισβάλλει στη ζωή του Κουράκου και ανατρέπει τα πάντα. Η παρουσία της φέρνει νέα δεδομένα στη ζωή του αστυνομικού.

Η ενέργειά της και ο χαρακτήρας της ανοίγουν νέους ορίζοντες για τον Κουράκο. Αρχίζει να αισθάνεται ευτυχισμένος ξανά και να ερωτεύεται παθιασμένα τη γυναίκα αυτή. Η σχέση τους αναμένεται να εξελιχθεί, καθώς ο Κουράκος φαίνεται πλέον ανοιχτός στην ιδέα της δεύτερης ευκαιρίας στον έρωτα. Και παρά το παρελθόν του με τη Δήμητρα, η νέα γυναίκα φαίνεται να τον κάνει να αναθεωρήσει τις απόψεις του για το μέλλον του και τις σχέσεις. Είναι δυνατόν ακόμη και να δούμε τον Κουράκο να ανεβαίνει μαζί της στα σκαλιά της εκκλησίας, αφού η νέα σχέση φαίνεται να είναι γεμάτη αγάπη και ελπίδα για τον μέλλον του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ