Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Μου κατέστρεψες το γάμο – Θα το πληρώσεις

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Αμαλία αποφασίζει να αντιμετωπίσει την κρίση που προκάλεσε η δήλωση της Αθηνάς με απειλές προς εκείνη. Αντί να παραμείνει πίσω, επιλέγει να αντιδράσει. Αντί να επαναλαμβάνει τα λόγια της Αθηνάς, αναλαμβάνει δράση για να την εκθέσει.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Μου κατέστρεψες το γάμο – Θα το πληρώσεις

Κατασκευάζει ένα σχέδιο που θα αποκαλύψει την αλήθεια μπροστά σε όλους, ειδικά μπροστά στον Ισίδωρο. Προτείνει στην Αθηνά να συναντηθούν για να λύσουν τις παρεξηγήσεις, αλλά έχει ήδη ετοιμάσει την παγίδα της. Στη συνάντησή τους, η Αμαλία παίρνει την πρωτοβουλία να καταγράψει τη συζήτηση με το κινητό της. Η Αθηνά μιλάει με ειλικρίνεια, αλλά η Αμαλία δεν διστάζει να την εκθέσει με την τροποποιημένη εγγραφή.
Αργότερα, πηγαίνει στον Ισίδωρο και του παρουσιάζει τη “συνομιλία”.

Ο Ισίδωρος, οργισμένος, αντιδρά με έντονα συναισθήματα. Η Αμαλία εκμεταλλεύεται την κατάσταση, προκαλώντας τον για να εκφράσει την οργή του απευθείας στην Αθηνά. Ωστόσο, η έκπληξη είναι μεγάλη. Η Αθηνά αποκαλύπτει ότι και αυτή είχε προβλέψει την προδοσία της Αμαλίας και έχει την πραγματική εγγραφή. Ο Ισίδωρος, αγανακτισμένος από όσα άκουσε, αντιδρά με εντιμότητα και αποφασιστικότητα. «Αμαλία, θέλω να φύγεις τώρα από το σπίτι. Μάζεψε σε παρακαλώ τα πράγματά σου και εξαφανίσου. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου», της λέει.

Ακόμα και στο δημαρχείο, διώκεται από τον Ισίδωρο. «Απολύεσαι Αμαλία, δεν έχεις καταλάβει;», της λέει. Η Αμαλία συνειδητοποιεί ότι οι σχέσεις της έχουν φθαρεί βαθιά και απειλεί την Αθηνά ανοιχτά. «Εσύ φταις που χώρισα με τον Ισίδωρο. Στ’ ορκίζομαι ότι θα το πληρώσεις ακριβά, Θα σε καταστρέψω», της λέει. Οι συναισθηματικοί δεσμοί έχουν καταστραφεί, και η απειλή της Αμαλίας καταδεικνύει ένα μέλλον γεμάτο αντιπαραθέσεις και εκδίκηση. Μένει μόνο να δούμε μέχρι που θα φτάσει για να πάρει εκδίκηση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ