Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Μονόδρομος ο μοναχισμός για την Χάιδω

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Χάιδω βυθίζεται όλο και περισσότερο στο πένθος της και αποφασίζει να βρει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι. Ο Στάθης μαθαίνει το γεγονός και φέρνει αντιρρήσεις, αλλά η γυναίκα επιλέγει να αγνοήσει τις παραινέσεις του. Αναχωρεί με το αμάξι της προς το μοναστήρι, ζητώντας από την ηγουμένη κλαίγοντας να τη φιλοξενήσει.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Μονόδρομος ο μοναχισμός για την Χάιδω

Η γερόντισσα καλωσορίζει τη Χάιδω στο μοναστήρι, η οποία έχει αποφασίσει να παραμείνει για λίγες ημέρες εκεί και να προσευχηθεί. Παράλληλα, ειδοποιείται ο Λυκούργος και ενημερώνει τους υπόλοιπους, οι οποίοι είναι ανήσυχοι με την εξαφάνισή της. Ο σύντροφός της και ο Στάθης προσπαθούν να καταλάβουν τις προθέσεις της και να ανακαλύψουν αν σκοπεύει να γίνει μοναχή. Ταυτόχρονα, ο Παρασκευάς και ο Μιλτιάδης προσπαθούν να βοηθήσουν τη Βασιλική με το παιδί, ενώ η Ισμήνη αναλαμβάνει να φέρει τον πατέρα της.

Στο μοναστήρι, η Χάιδω αφοσιώνεται στο μοναστικό βίο και δείχνει να μην έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, η Βασιλική αποφασίζει να αφήσει πίσω της τα προβλήματα και να επικεντρωθεί στην οικογενειακή της περιουσία. Η Χάιδω, στην αγκαλιά της ηγουμένης στο μοναστήρι, ανοίγει την ψυχή της, αναζητώντας απαντήσεις σε ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μερικές ώρες αργότερα, ο Λυκούργος πηγαίνει να τη βρει, προσπαθώντας να την πείσει να επιστρέψει, αλλά δεν λαμβάνει την απάντηση που επιθυμεί.

Παράλληλα, η Μαργαρίτα γνωρίζει μια γυναίκα που της δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την υπόθεση της Αρετής, ενώ η Ισμήνη βρίσκει αγοραστή για την εταιρεία της. Στην Κηφισιά, η Ιουλία μπαίνει στον μήνα της για να γεννήσει και ο Στάθης στεναχωριέται που δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά της. Παράλληλα, η Αριάδνη επιστρέφει στη δουλειά και η σπίθα ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο ανάβει πάλι. Ο πατέρας της προσπαθεί να την πείσει να φύγει από την ταβέρνα, αλλά εκείνη αρνείται. Έτσι, της ξεκαθαρίζει ότι αν επανασυνδεθεί με τον Χρήστο πρόκειται να δει το σκληρό του πρόσωπο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ