Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Μια λιποθυμία της κόβει τα πόδια

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Αρετή βιώνει δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή, παρακολουθώντας τον χρόνο να περνάει με φόβο μήπως παραμείνει εκεί αιώνια. Η ψυχολογία της βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς αντιμετωπίζει την αβεβαιότητα για το μέλλον της.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Μια λιποθυμία της κόβει τα πόδια

Η φυλακή αλλάζει μορφή με την αντικατάσταση της Κούλας από μία νέα κρατούμενη, με την οποία η Αρετή επικοινωνεί και συναντιέται. Σε μια από τις συζητήσεις τους, η Αρετή εκμυστηρεύεται πληροφορίες για τον γάμο της με τον Στάθη και τα λάθη που έκαναν και οι δύο. Αναφέρει πως δεν άξιζε να υποφέρει για την απιστία του Στάθη και πως πλέον με την Ιουλία περιμένουν ένα παιδί μαζί.

Η νέα συγκρατούμενη αντιλαμβάνεται το βάθος του πόνου της Αρετής, καθώς ερμηνεύει ότι η σχέση μεταξύ Στάθη και Ιουλίας ήταν η κύρια αιτία για τον χωρισμό του ζευγαριού. Στα επόμενα επεισόδια, η Αρετή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας που την ταράζουν βαθιά. Μια λιποθυμία θα είναι η αρχή του τέλους. Η αβεβαιότητα και ο φόβος για το μέλλον της εντείνονται, αφήνοντας την με ανασφάλεια και ανησυχία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ