Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Με μισό εκατομμύριο θα πάρεις αυτό που θέλεις

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Στάθης φέρνει ξανά το θέμα του γάμου στο προσκήνιο, λέγοντας στην Ιουλία: «Ιουλία, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να παντρευτούμε». Αυτή τη φορά, εκείνη δεν αντιδρά αρνητικά: «Ναι, έτσι νομίζω κι εγώ», του απαντάει.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Με μισό εκατομμύριο θα πάρεις αυτό που θέλεις

Η Ιουλία και ο Στάθης ενημερώνουν τον Ισίδωρο: «Τον Σεπτέμβριο παντρευόμαστε. Βρες ημερομηνία γιατί θα μας παντρέψεις εσύ στο Δημαρχείο», του λένε. Στο μεταξύ, ο Παρασκευάς, έντρομος και αποφασισμένος, ετοιμάζεται να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από τη Μάνη αν ο Δημοσθένης τον υποχρεώσει να μείνει «σώγαμπρος» στο σπίτι του. Παράλληλα, η Κούλα και η Αρετή ετοιμάζουν τα χρήματα που θα δώσουν στον παππού. Ωστόσο, η Κούλα δεν μπορεί να φανταστεί τι την περιμένει, καθώς εκείνος είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του.

Ο Ισίδωρος επιστρέφει από την Αθήνα στην Αρεόπολη και ζητάει εξηγήσεις από τη Μαρίνα και τον Μάνο: «Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν με ειδοποιήσατε ότι η Ιουλία γεννούσε; Με ποιο δικαίωμα μου στερήσατε τη χαρά να είμαι δίπλα της;», τους λέει. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο όταν ο Ισίδωρος, νιώθοντας την αδικία που του έγινε, επιμένει να βρει απαντήσεις. Εν τω μεταξύ, ο Παρασκευάς ανησυχεί για το μέλλον του, ενώ η Κούλα προετοιμάζεται για μια αναπάντεχη εκδίκηση που σχεδιάζει ο παππούς.

Ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν να προετοιμάζουν τον γάμο τους, επιδιώκοντας να φέρουν μια νέα αρχή στη ζωή τους. Ταυτόχρονα, ο Δημοσθένης αντιμετωπίζει ένα ακόμα πρόβλημα. Λαμβάνει ένα μήνυμα από την εξαφανισμένη Ξένια: «Αν θέλεις πίσω το μωρό, θέλω να μου δώσεις 500.000 ευρώ», του γράφει. Ο Δημοσθένης μόλις διαβάζει το μήνυμα, τρελαίνεται. Δεν ξέρει αν πρέπει να την πιστέψει ή αν είναι μια ακόμα παγίδα για να του αποσπάσουν χρήματα. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και η Ασπασία θέλουν αυτό το παιδί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ