Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Λυκούργος – Κωνσταντίνος σκοτώνονται

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Πριν το φινάλε του τρίτου κύκλου στη σειρά, ο Λυκούργος θα βρεθεί σε διαμάχη με τον Κωνσταντίνο λόγω του ξεσπάσματος της Ισμήνης. Οι προσεχείς γάμοι, όπως αυτός του Τζον και της Αθηνάς, θα συνοδευτούν από απρόοπτα, ενώ η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος θα αντιμετωπίσουν μεγάλη κρίση στη σχέση τους, φτάνοντας σχεδόν στο χωρισμό.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Λυκούργος – Κωνσταντίνος σκοτώνονται

Η Ισμήνη θα έχει έντονες συγκρούσεις με τον Κωνσταντίνο, καθώς η νέα γραμματέας του, Σοφία, θα προσπαθεί να τον κερδίσει σε ερωτικό επίπεδο. Η ζήλια της Ισμήνης θα οδηγήσει σε απειλές για χωρισμό, προκαλώντας ένταση στη σχέση τους. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Κωνσταντίνου ότι δεν υπάρχει κάτι πέραν επαγγελματικής σχέσης με τη Σοφία, η Ισμήνη παραμένει αδιαλλάκτη. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν ο Λυκούργος παρεμβαίνει, απαιτώντας εξηγήσεις από τον Κωνσταντίνο για τη συμπεριφορά της κόρης του.

Παρόλες τις διαβεβαιώσεις του Κωνσταντίνου, ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τη Χάιδω να προσπαθήσει να μετριάσει την Ισμήνη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, η Ισμήνη αποφασίζει για διαζύγιο και εγκαταλείπει το σπίτι, αφήνοντας τον Κωνσταντίνο στον πόνο και την ανασφάλεια της απώλειας. Το δράμα φτάνει σε ένα απόγειο, αφήνοντας ανοικτό τον δρόμο για την επόμενη σεζόν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ