Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Κρυφοί Έρωτες και ερωτικά τρίγωνα ταράζουν τα νερά

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, ο έρωτας κυριαρχεί στη Μάνη, προκαλώντας ένταση και αναταραχή στα ζευγάρια. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού, καθώς η ζήλια της Ισμήνης κορυφώθηκε στο τέλος της τρίτης σεζόν.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Κρυφοί Έρωτες και ερωτικά τρίγωνα ταράζουν τα νερά

Τότε, προσπαθώντας να κερδίσει την προσοχή του Γιώργη, χόρεψε ένα αισθησιακό τσιφτετέλι. Τώρα, η Ισμήνη προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο, ζητώντας συγχώρεση. Ωστόσο, εκείνος παραμένει αδιάφορος, δίνοντας τη δυνατότητα στη Σοφία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Ο Χρήστος και η Αφροδίτη επίσης αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ο Χρήστος, συνειδητοποιώντας ότι ο γάμος τους κινδυνεύει, προτείνει ένα ρομαντικό ταξίδι για να αναζωογονήσουν τη σχέση τους.

Όμως, το ταξίδι αυτό εξελίσσεται σε παρεϊστικη απόδραση, που καταλήγει σε αποτυχία. Παράλληλα, η Αφροδίτη γνωρίζει τον Μιχάλη Χατζή, ο οποίος φτάνει στη Μάνη με την αρραβωνιαστικιά του. Καθώς η σχέση του Μιχάλη με την αρραβωνιαστικιά του δεν είναι στα καλύτερά της, ο ίδιος γοητεύεται από την Αφροδίτη, αλλά και από τη Μαρίνα. Η Μαρίνα, απομακρυσμένη από τον Μάνο λόγω των συχνών ταξιδιών του και της έντονης δουλειάς της, βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, καθώς η ζωή της περιπλέκεται.

Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος και η Αριάδνη ζουν έναν κρυφό έρωτα. Οι δυο τους, αν και πολύ ερωτευμένοι, κρατούν τη σχέση τους μυστική, φοβούμενοι τα σχόλια που θα προκαλούσε το γεγονός ότι ο Κουράκος ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της. Ο Στάθης και η Ιουλία επιτέλους ενώνουν τις ζωές τους με γάμο, αλλά οι δυσκολίες δεν τελειώνουν εκεί. Η Ιουλία, ταλαιπωρημένη από την υπόθεση των παράνομων υιοθεσιών, βλέπει τη σχέση της με την Αριάδνη να κλονίζεται ξανά, εξαιτίας των εξελίξεων στη δίκη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ