Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Κουρέλι ο Μιλτιάδης – Καταρρέει ψυχικά

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Μιλτιάδης θα ζήσει δραματικές στιγμές στα νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν της σειράς και θα βρεθεί στα πρόθυρα κατάθλιψης. Ερωτευμένος με τη Βασιλική, θα δούμε τη σχέση τους να δοκιμάζεται.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Κουρέλι ο Μιλτιάδης – Καταρρέει ψυχικά

Αποφασίζει να της εξομολογηθεί τα πραγματικά του συναισθήματα, αλλά η αντίδραση της Βασιλικής φέρνει μια ανατροπή. Εκείνη τον βλέπει μόνο φιλικά, καθώς ο θάνατος του Φίλιππου την έχει ακόμα στοιχειώσει. Αυτό τους απομακρύνει και ο Μιλτιάδης βυθίζεται στη θλίψη, γεγονός που αντιλαμβάνεται αμέσως ο φίλος του, Παρασκευάς. Παράλληλα, η Βασιλική νιώθει την απουσία του και βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς συνειδητοποιεί πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στη ζωή της. Όμως, τα προβλήματα για τον Μιλτιάδη δεν τελειώνουν εδώ.

Εμπλέκεται σε μια σοβαρή περιπέτεια που τον οδηγεί άδικα στη φυλακή. Κατά τη διάρκεια της εργασίας του στους ελαιώνες των Βρεττάκων, βλέπει έναν άντρα να επιτίθεται σε μια κοπέλα και σπεύδει να τη βοηθήσει. Η σύγκρουση που ακολουθεί καταλήγει στον θάνατο του επίδοξου βιαστή. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Μιλτιάδη, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή του και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον αθωώσει. Παρά τις δυσκολίες, τελικά πετυχαίνει τον στόχο του. Μέχρι να έρθει η λύτρωση, ο Μιλτιάδης θα περάσει δύσκολες στιγμές στη φυλακή, φτάνοντας στα όρια της ψυχικής κατάρρευσης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ