Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Κάνει φύλλο και φτερό την ζωή του Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Κουράκος υποψιάζεται τον Δημοσθένη για τα εγκλήματά του καθώς η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Μια νέα δολοφονία στο δάσος τον φέρνει στο στόχαστρο του Κουράκου.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Κάνει φύλλο και φτερό την ζωή του Δημοσθένη

Αφού λαμβάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, αυτός και οι άντρες του βρίσκουν δείγματα εγκλήματος στην τοποθεσία του εγκλήματος. Παράλληλα, ο Δημοσθένης, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, έρχεται σε επαφή την Ξένια για να πάρει πίσω το μωρό, κάτι που επιθυμεί και η Ασπασία με την τελευταία να ζητά 500.000 ευρώ για να του το επιστρέψει. Αντιμετωπίζοντας αυτήν την πρόκληση, ο Δημοσθένης ταράσσεται, ενώ μια συνάντησή του με τον Βαγιάκο στο δάσος προκαλεί νέες υποψίες για τον φόνο που έγινε εκεί.

Ο Πότης, παρατηρώντας τους, τηλεφωνεί στην αστυνομία και τον δίνει στεγνά. Γνωρίζοντας τις παρανομίες του Δημοσθένη από το παρελθόν και τα λεγόμενα της Δήμητρας, ο Κουράκος τον καλεί στο τμήμα. Ο Δημοσθένης φοβούμενος ότι θα αποκαλυφθούν τα εγκλήματά του προσπαθεί να γλιτώσει. Έτσι θα δούμε τον Κουράκο να γράφει το τέλος του Δημοσθένη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ