Η Γη της Ελιάς Επεισόδια – Και το όνομα αυτού Ιάκωβος

Η Γη της Ελιάς Επεισόδια – Καθοριστικές εξελίξεις διαμορφώνουν το επόμενα επεισόδια της σειράς, εστιάζοντας στην Ιουλία, τον Στάθη και το αναμενόμενο μωρό τους. Η αφήγηση περνά στο προσκήνιο, αναδεικνύοντας τη ζωή τους σε μια περίοδο που η αναμονή είναι πιεστική.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδια – Και το όνομα αυτού Ιάκωβος

Η Ιουλία και ο Στάθης πηγαίνουν στον γιατρό για εξετάσεις, αναμένοντας με αγωνία τα νέα για την εγκυμοσύνη της. Ο γιατρός, γεμάτος χαρά, αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα υγιές αγοράκι. Η ανακοίνωση αυτή εκτοξεύει συναισθήματα, με την Ιουλία και τον Στάθη να δακρύζουν από συγκίνηση. Αφού ενημερώνουν την οικογένειά τους, η Ιουλία ανακοινώνει περήφανα το όνομα που έχουν επιλέξει για τον μικρό τους γιο, Θα τον ονομάσουν Ιάκωβο.

Τα συναισθήματα πυκνώνουν, ενώ ο Στάθης απαγορεύει στην Ιουλία να απομακρυνθεί στην Κηφισιά, εκφράζοντας τον φόβο του για την ασφάλεια της και του μωρού. Η απόφαση της Ιουλίας να αφήσει τη Μάνη προκαλεί αντιδράσεις, αλλά ο Στάθης θέτει έναν όρο – η πρόσληψη μιας εσωτερικής γυναίκας για τη φροντίδα της. Οι επόμενες στιγμές της σειράς αναμένεται να αποκαλύψουν πώς η Ιουλία θα διαχειριστεί αυτήν τη νέα κατάσταση, προκαλώντας ακόμη περισσότερες συγκινήσεις και αναταράξεις στον κόσμο τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ