Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ιουλία – Αριάδνη Αντιμέτωπες με την γυμνή Αλήθεια

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, η Ιουλία θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με την έναρξη της δίκης για την αρπαγή και την παράνομη υιοθεσία της Αριάδνης. Στην αίθουσα του δικαστηρίου, οι καταθέσεις των κατηγορουμένων γεμίζουν με ψέματα, αναστατώνοντας βαθιά τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ιουλία – Αριάδνη Αντιμέτωπες με την γυμνή Αλήθεια

Σύμφωνα με πληροφορίες από του ρεπορτάζ, η Αριάδνη καταρρέει ακούγοντας ότι η Ιουλία είχε γνώση για την υιοθεσία. Ο Στάθης, από την άλλη, στηρίζει με στοργή την Ιουλία και προσπαθεί να την ενδυναμώσει, βοηθώντας την να αντιμετωπίσει το οδυνηρό γεγονός. Η δίκη θα αποτελέσει πραγματικό Γολγοθά και για την Αριάδνη, καθώς τα τραύματα από τον κακοποιητικό θετό πατέρα της παραμένουν ανοιχτά. Η δίκη αποκαλύπτει επίσης την ύπαρξη ενός διεφθαρμένου δικτύου που περιλαμβάνει γυναικολόγους και μαιευτήρια, με σκοπό τη διαχείριση παράνομων υιοθεσιών.

Οι ψευδείς καταθέσεις που δίνονται από τους μάρτυρες επιβαρύνουν την κατάσταση. Ειδικά όταν η Αριάδνη μαθαίνει ότι η Ιουλία δήθεν γνώριζε για την υιοθεσία, μέσα απο την απογοήτευσή της ξεσπά με ένταση, προκαλώντας σύγκρουση μεταξύ τους. Ωστόσο, η Ιουλία, αντιλαμβανόμενη την συναισθηματική κατάσταση της κόρης της, της δίνει το χρόνο που χρειάζεται για να κλείσουν την πόρτα του παρελθόντος και να βρουν την ειρήνη που επιθυμούν.

Πώς θα επηρεάσει η ψευδής μαρτυρία τη σχέση τους; Θα καταφέρει η Ιουλία να αποδείξει την αθωότητά της, ή θα καταρρεύσει η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ μητέρας και κόρης; Πόσο δύσκολο θα είναι για την Αριάδνη να συγχωρήσει και να ξεπεράσει τα ψέματα που ακούει στο δικαστήριο; Και τελικά, πώς θα καταφέρουν να κλείσουν οριστικά την πόρτα του παρελθόντος και να προχωρήσουν μπροστά, όταν οι πληγές είναι τόσο βαθιές και οι συναισθηματικές πληγές τόσο ανοιχτές;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ