Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η ζωή των Βρεττάκων ανατρέπεται

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, οι εξελίξεις παίρνουν αναπάντεχη τροπή με την μεταφορά της ζωής των Βρεττάκων στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η καθημερινότητα της οικογένειας Βρεττάκου ανατρέπεται καθώς αγοράζουν ελαιώνες στην Αττική, μεταφέροντας έτσι το μισό της ζωή τους στην πρωτεύουσα.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η ζωή των Βρεττάκων ανατρέπεται

Παράλληλα, ο πατέρας Τιμόθεος, που ενσαρκώνει ο Θανάσης Βισκαδουράκης, φτάνει στην Αρεόπολη, και η διαμονή του αναμένεται γεμάτη απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο Μιχάλης Χατζής εγκαθίσταται μόνιμα στη Μάνη με την αρραβωνιαστικιά του, Νόρα, την οποία υποδύεται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ωστόσο, η Νόρα κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν ο Στάθης δανείζεται το αυτοκίνητο του Δημοσθένη και αυτό εκρήγνυται την ώρα που προσπαθεί να μπει μέσα. Η έκρηξη προκαλεί αναστάτωση στη Μάνη, αλλά ο Δημοσθένης την αποδίδει σε μαφιόζικο χτύπημα λόγω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων στη Βουλγαρία.

Η Ασπασία και ο Στάθης παραμένουν γεμάτοι ερωτηματικά, ενώ ο Δημοσθένης προσπαθεί να τα δικαιολογήσει. Ωστόσο, στον Κωσταντίνο εκμυστηρεύεται τις υποψίες του για τον Μιχάλη Χατζή, με τον οποίο τον συνδέουν πολλές παλιές αντιπαραθέσεις. Ο Ισίδωρος ζητά από την Χάιδω να αναλάβει τα καθήκοντα του δημάρχου, καθώς ο ίδιος θα λείπει συχνά στην Αθήνα. Παράλληλα, ο Κουράκος αναλαμβάνει την έρευνα για την απαγωγή ενός παιδιού και δέχεται ερωτικές πιέσεις από τη Νάνσυ. Ο πατέρας Τιμόθεος αρχίζει να γνωρίζει το ποίμνιο του και οι πρώτες εντυπώσεις του είναι ανάμεικτες. Τέλος, η Ισμήνη υποδέχεται την νέα υπάλληλο του ινστιτούτου, την Παυλίνα, που ενσαρκώνει η Χαριτίνη Ηλιάδου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ