Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η υγεία της κλονίζεται και καταρρέει

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Αρετή διανύει δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή. Αισθάνεται πως όλοι την έχουν ξεχάσει και από το άγχος, λιποθυμάει στο κελί της.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η υγεία της κλονίζεται και καταρρέει 

Έπειτα, μεταφέρουν την Αρετή στο νοσοκομείο των φυλακών, ενώ ειδοποιούνται οι δικοί της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η Ισμήνη πουλάει την επιχείρησή της και ξεκινά να οραματίζεται το νέο κέντρο αισθητικής, που θα εντυπωσιάσει τις μανιακές της αισθητικής. Ταυτόχρονα, η Φιλιώ δέχεται να φιλοξενήσει τον Τζον στο σπίτι τους, γεγονός που χαροποιεί πολύ την Αθηνά, καθώς βλέπει πως η θετή της κόρη αποδέχεται τον μελλοντικό σύζυγό της.

Η Αμαλία εμφανίζεται ξανά στο ελαιώνα, διεκδικώντας ρόλο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μάνο.
Παράλληλα, η Ειρήνη πιέζει τη μητέρα της, την Ασπασία, να επιστρέψει στον πατέρα της, τον Δημοσθένη, προτού εκείνος προχωρήσει στη ζωή του με τη δικηγόρο Ελένη από την Καλαμάτα, η οποία ετοιμάζεται να συγκατοικήσει μαζί του στη Μάνη. Παράλληλα, η Αφροδίτη, βλέποντας στην ταβέρνα την τρυφερή στιγμή ανάμεσα στους ερωτευμένους Χρήστο και Αριάδνη, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, συνειδητοποιώντας πως ο άντρας της ελάχιστους μήνες μετά το γάμο τους, την απατά.

Κι αυτό η γιατρός της Αρεόπολης δεν σκοπεύει να το ανεχτεί. Ζητά από τον Χρήστο να της αδειάσει τη γωνιά και να κινήσουν αμέσως τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ