Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Βασιλική παρατάει το παιδί της

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Βασιλική και Χάιδω δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί έτσι ξαφνικά στην ζωή τους. Ο πόνος τους είναι τόσος που ακόμα και το μωρό δεν μπορούν να φροντίσουν. Η Ισμήνη αναλαμβάνει να κρατάει το μωρό της Βασιλικής, καθώς εκείνη δεν μπορεί να ασχοληθεί με τίποτα μετά τον θάνατο του Φίλιππου.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Βασιλική παρατάει το παιδί της

Η θλίψη είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να φροντίσει ούτε τον εαυτό της. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Στάθης, η Αριάδνη και η Ισμήνη, που προσπαθούν να είναι δίπλα της και να της προσφέρουν υποστήριξη. Κάποια στιγμή, η Ισμήνη φτάνει στο σπίτι και της αναφέρει: “Το μωρό κλαίει, σας ζητάει. Δεν είναι βάρος προς θεού. Μπορώ να την κρατήσω και για περισσότερο καιρό, αλλά κλαίει…” Η Βασιλική απαντά: “Θα περάσει. Σε παρακαλώ, δεν είμαι σε θέση…” και η Χάιδω προσθέτει ότι ούτε εκείνη μπορεί.

Ο Στάθης και ο Λυκούργος προσπαθούν να τις καταλάβουν, αλλά δεν επιτυγχάνουν να τις καταπραΰνουν, καθώς είναι ακόμα νωρίς και οι ίδιες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα, ότι ο Φίλιππος δεν θα είναι ποτέ ξανά κοντά τους. Εν τω μεταξύ, ο Στάθης προτείνει να πάρει εκείνος την κόρη της Βασιλικής και λέει στην Ισμήνη: “Αν σε δυσκολεύει η μικρή, μπορώ να την πάρω εγώ στο σπίτι.” Αλλά εκείνη του απαντά ότι δεν είναι βάρος το παιδί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ