Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ή μας δίνεις τα λεφτά ή ξεχνάς την κόρη σου μια για πάντα

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Βασιλική θα βιώσει μια νέα τραγική περιπέτεια όταν η κόρη της, η μικρή Στελλίτσα, θα πέσει θύμα απαγωγής από αγνώστους.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ή μας δίνεις τα λεφτά ή ξεχνάς την κόρη σου μια για πάντα

Μια μέρα, η Βασιλική και η Χάιδω πήγαν την μικρή Στελλίτσα στην παιδική χαρά για να παίξει. Καθώς η μικρή απομακρύνεται από τις δύο γυναίκες, δύο άντρες ντυμένοι στα μαύρα αρπάζουν το παιδί και το βάζουν σε ένα λευκό βαν. Η Βασιλική και η Χάιδω τρέχουν πανικόβλητες, αλλά καταφέρνουν μόνο να δουν τις πινακίδες του οχήματος. Τρομοκρατημένες, ενημερώνουν τον Κουράκο, ο οποίος ξεκινά αμέσως έρευνες σε όλη την περιοχή για να βρει το μικρό κορίτσι.

Οι απαγωγείς της Στελλίτσας επικοινωνούν με τη Βασιλική λίγο αργότερα. Όταν εκείνη απαντάει στο τηλέφωνο, ακούει μια φωνή να της λέει: «Μας δίνεις 30 εκατομμύρια ευρώ σε μια μαύρη σακούλα αλλιώς ξεχνάς την κόρη σου μια για πάντα». Η Βασιλική και ο Κουράκος συνεργάζονται για να βρουν το παιδί, αναζητώντας κάθε πιθανό στοιχείο. Η απαγωγή της Στελλίτσας συγκλονίζει την οικογένεια και τους φίλους, και όλοι κινητοποιούνται για να την εντοπίσουν. Ο Κουράκος ερευνά κάθε πιθανό ύποπτο και κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στους απαγωγείς.

Η αναζήτηση του παιδιού γίνεται με αγωνία και ένταση, καθώς ο χρόνος περνά και οι απαιτήσεις των απαγωγέων πιέζουν τους γονείς της μικρής. Η Βασιλική πρέπει να βρει τον τρόπο να συγκεντρώσει το αστρονομικό ποσό και να σώσει την κόρη της από τα χέρια των απαγωγέων. Η υπόθεση της απαγωγής της Στελλίτσας θα φέρει ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά, καθώς οι ήρωες παλεύουν ενάντια στον χρόνο και τις απειλές. Η Βασιλική θα αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο φόβο κάθε μητέρας και θα δώσει μάχη για να σώσει την κόρη της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ