Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η ιστορία πίσω από το νέο ζευγάρι της σειράς

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Όλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το πρώτο τρέιλερ της σειράς! Η Γη της Ελιάς έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA, με το ζευγάρι (Μυρτάλη και Στέφανος) να μας κρατάει συντροφιά όλη τη σεζόν. Ένα εκρηκτικό δίδυμο και μία ιστορία γεμάτη πόνο, φιλοξενούνται στο MEGA, ανεβάζοντας στα ύψη τον ανταγωνισμό της βραδινής ζώνης!

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η ιστορία πίσω από το νέο ζευγάρι της σειράς

Δύο νέα παιδιά δε καταφέρνουν να ζήσουν τον αγνό έρωτά τους, όπως όλοι στην ηλικία τους. Μυστικά και ψέματα του παρελθόντος έρχονται στο φως, με τη σχέση τους να περνάει από σαράντα κύματα. Οικογενειακά μυστικά και η εκδικητική μανία των πρωταγωνιστών βρίσκονται στο επίκεντρο της υπόθεσης. Τί συνδέει το κεντρικό ζευγάρι;

Η Μυρτάλη Βρεττάκου είναι η κόρη ενός ισχυρού επιχειρηματία, του Ιπποκράτη Βρεττάκου. Είναι γεωπόνος και ασχολείται πολύ με την καλλιέργεια της γης. Παρά το νεαρό της ηλικίας της -μόλις 23 ετών, πολλοί την χαρακτηρίζουν δυναμική, ανεξάρτητη, πεισματάρα με πολύ τσαγανό. Μία είδηση καταρρακώνει την ηρωίδα μας και τη βυθίζει σε θλίψη.

Ο πατέρας της πεθαίνει, με την ίδια να κινδυνεύει επίσης. Το κίνητρο της δολοφονίας του Ιπποκράτη Βρεττάκου είναι οικονομικό, επομένως, ο δολοφόνος δε θα αργήσει να της χτυπήσει την πόρτα. Μέχρι που μαθαίνει πως ο πατέρας της, πριν πεθάνει, την είχε αποκληρώσει. Η περιουσία της έχει χαθεί. Πρέπει με νύχια και με δόντια να διεκδικήσει όσα έχασε.

Ο Στέφανος θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην Μυρτάλη, στη Γη της Ελιάς. Κι αυτός γεωπόνος, τολμηρός και επίμονος. Οι δυο αυτοί χαρακτήρες μοιάζουν πολύ. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ο Στέφανος ακούει πάντα τη φωνή της λογικής, με μοναδική του αδυναμία, τα συναισθήματά του για την Μυρτάλη.

Όσο η Μυρτάλη προσπαθεί να μάθει ποιος και γιατί κυνηγάει την ίδια και την περιουσία της, ο Στέφανος έρχεται αντιμέτωπος με μία παλιά βεντέτα, η οποία τον διαλύει. Οι δυο πρωταγωνιστές μπλέκονται σε περίεργα μονοπάτια, με το σασπένς να κορυφώνεται.

 

epeisodiaΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια