Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Ιουλία κάνει την ανατροπή

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Μεγάλη ανατροπή στην ζωή της Ιουλίας έρχεται με τον γάμο της με τον Στάθη, όπως αποκαλύπτουν τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς “Η Γη της Ελιάς” στο MEGA. Η Ιουλία αποφασίζει να επιστρέψει στη Μάνη μαζί με τον γιο της, προετοιμάζοντας τον πολυαναμενόμενο γάμο με τον αγαπημένο της.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Ιουλία κάνει την ανατροπή

Ταυτόχρονα, η Αρετή μαθαίνει για τον γάμο και σχεδιάζει να τον σαμποτάρει, προσπαθώντας να ανατρέψει την ευτυχία τους. Η Κούλα, ωστόσο, αναλαμβάνει δράση και δεν επιτρέπει στην Αρετή να τους καταστρέψει αυτή τη σημαντική μέρα. Έτσι, η Ιουλία φτάνει στο δημαρχείο, παντρεύεται τον Στάθη και η ατμόσφαιρα γεμίζει χαρά. Ακολουθεί ένα γλέντι στο σπίτι του ζευγαριού, περιορισμένο σε λίγους καλεσμένους. Η Αφροδίτη δεν είναι μεταξύ των καλεσμένων και στην εκδήλωση επιβεβαιώνεται η σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο.

Στο μεταξύ, η Αρετή τσακώνεται άγρια με την Κούλα και την πετάει έξω από το σπίτι της, αλλά η Κούλα βρίσκει καταφύγιο στον Δημοσθένη. Η Αριάδνη, μετά τον γάμο της μητέρας της, αποφασίζει να μιλήσει στην Ιουλία για τη σχέση της με τον Κουράκο, αν και εκείνος προσπαθεί να την αποτρέψει. Μετά τον γάμο, η Ιουλία συζητά με τον Στάθη την επιθυμία της να φέρει μια αλλαγή στη ζωή της, προτείνοντας να αναλάβει θέση στην επιχείρηση των Βρεττάκων στην Αθήνα. Αυτή η νέα πρόταση θα φέρει πολλές εξελίξεις στη ζωή τους και στην πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ