Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Η Ιουλία κάνει πλάτες στην κόρη της

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Χωρίς αμφιβολία η Ιουλία στέκεται στο πλευρό της κόρης της. Έτσι, θα δούμε την Ιουλία να παίρνει το μέρος της Αριάδνης στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, όταν ο Στάθης, εξοργισμένος, θα διώξει την Αριάδνη από το σπίτι του στη Μάνη. Αν και στα κρυφά, ο Χρήστος και η Αριάδνη θα συνεχίσουν τον απαγορευμένο έρωτά τους, η Ιουλία φαίνεται πως αποφασίζει να κάνει πλάτες στην κόρη της.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Η Ιουλία κάνει πλάτες στην κόρη της

Στα επερχόμενα επεισόδια, ο Στάθης θα ανακαλύψει την παράνομη σχέση και θα ξεσπάσει, κατηγορώντας την Αριάδνη για προδοσία της οικογενείας. Η Μάνη δεν τα σηκώνει αυτά και έτσι ο Στάθης θα αναγκαστεί να την διώξει.  Ο Στάθης θα μεταφέρει τις λεπτομέρειες στην Ιουλία. Η αντίδραση της Ιουλίας θα είναι έντονη, αφού φοβάται ότι με την επιστροφή της κόρης της, θα την χάσει ξανά.

Ο Στάθης, εξοργισμένος θα απαντά ότι δεν τον ενδιαφέρει, υπενθυμίζοντας στην Ιουλία τη φιλία και την κουμπαριά της με την Αφροδίτη. Η ανταλλαγή λόγων θα εκτυλιχθεί με τον Στάθη να κατηγορεί και να φωνάζει, ενώ η Ιουλία θα υπερασπίζεται την Αριάδνη, ρίχνοντας στον Στάθη το βάρος του παρελθόντος τους.

Τότε, με αποφασιστικότητα, η Ιουλία θα υποστηρίξει την Αριάδνη, δηλώνοντας στον Στάθη: “Ό,τι κι αν έχει κάνει, είναι παιδί μου. Σε Παρακαλώ, πάρε πίσω την Αριάδνη στο σπίτι. Ίσως έχεις ξεχάσει τα δικά μας. Εσύ ήσουν παντρεμένος όταν ήμασταν μαζί, αλλά δεν φαίνεται να το κατανοείς.”

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ