Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Η Ειρήνη τεντώνει το σχοινί

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, με την αρπαγή του παιδιού της Ξένιας να αποτελεί ένα κρίσιμο σημείο. Ο Δημοσθένης, που αναζητά το γιο του, πληροφορείται από τον ντεντέκτιβ ότι η Ξένια και το παιδί βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Η Ειρήνη τεντώνει το σχοινί

Η αναφορά του ντεντέκτιβ προκαλεί την άμεση αντίδραση του Δημοσθένη και της Ασπασίας, οι οποίοι σπεύδουν στην περιοχή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι φτάνει γρήγορα στον τόπο που τους υπέδειξε ο ντεντέκτιβ. Ο Δημοσθένης αιφνιδιάζει την Ξένια, βγάζει όπλο και, με την απειλή ότι θα τη σκοτώσει, αρπάζει το παιδί από την αγκαλιά της. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία επιστρέφουν στην Αρεόπολη, όπου κανονίζουν την πρόσληψη μιας γυναίκας για να αναλάβει το μωρό.

Ο Δημοσθένης αισθάνεται μεγάλη ευτυχία, ενώ η Ασπασία βρίσκεται σε σύγχυση. Αν και χαίρεται που θα μεγαλώσει το παιδί, δεν μπορεί να αποφύγει την ενοχή που νιώθει για την ακατάλληλη μέθοδο με την οποία το πήραν από τη μητέρα του. Ωστόσο, η πραγματική αντίδραση έρχεται από την Ειρήνη, η οποία δεν δέχεται την κατάσταση και ετοιμάζεται να αντιδράσει με ακραίο τρόπο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ