Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η διαθήκη προσβάλλεται από την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Ο Λυκούργος στέκεται στο πλευρό της νεαρής πρωταγωνίστριας, δίνοντάς της ελπίδες. Είναι σίγουρος πως θα καταφέρουν να βρουν άκρη με τη διαθήκη.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η διαθήκη προσβάλλεται από την Μυρτάλη

Μετά το φρικτό ατύχημα με το αυτοκίνητο, η Μυρτάλη τραυματίζεται σοβαρά, όμως καταφέρνει να γυρίσει στο σπίτι της ζωντανή. Το ατύχημα αυτό την κάνει ακόμη πιο δυνατή. Θέλει να ξεμπλέξει με κάθε τρόπο από αυτό το μαρτύριο.

Έτσι, αποφασίζει να ανοιχτεί η δεύτερη διαθήκη, η οποία εξηγεί τους λόγους, σύμφωνα με τους οποίους η Μυρτάλη αποκληρώθηκε από τον πατέρα της, τον Ιπποκράτη. Αυτό που ακούει, κατά την ανάγνωσή του, είναι σοκαριστικό.

Μέσα στη διαθήκη, λοιπόν, ο Ιπποκράτης κατηγορεί την κόρη του, την Μυρτάλη, για χρήση ναρκωτικών, στην γη της ελιάς. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως το παιδί του έπαιρνε ουσίες, έχανε τον έλεγχο και τον απειλούσε διαρκώς.

Ο Ισίδωρος δυσκολεύεται πολύ να το πιστέψει. Η Ιουλία αγκαλιάζει σφιχτά την ανιψιά της. Η Μυρτάλη ξεσπάει σε λυγμούς. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως κατηγορείται για τόσο φρικτά γεγονότα.

Όλοι μένουν άναυδοι. Ο Ισίδωρος την ρωτάει αν είχαν κάποια αντιπαράθεση, αν ο Ιπποκράτης είχε εκνευριστεί με κάτι. Η Μυρτάλη δηλώνει πως ο μόνος λόγος που διαφωνούσε μαζί της, ήταν ο Στέφανος.

Ο Ιπποκράτης δε συμφωνούσε με την σχέση της κόρης του. Ωστόσο, ποτέ δε της επέβαλε κάτι, ούτε την κατηγόρησε. Αυτό είναι που προκαλεί πολλά ερωτήματα, σχετικά με την διαθήκη.

Η Αθηνά συνεχίζει τα σχέδιά της, ανενόχλητη. Είναι έτοιμη να το φτάσει στα άκρα, για να αποκτήσει όλα όσα επιθυμεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς Μυρταλη