Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Η Χάιδω παλεύει με τους δαίμονες της

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Η σειρά του MEGA σοκάρει με τις δραματικές της εξελίξεις. Η Χάιδω, διψασμένη για εκδίκηση αλλά και εξαιρετικά αποκαρδιωμένη, βρίσκεται στο σταυροδρόμι της απελπισίας.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Η Χάιδω παλεύει με τους δαίμονες της

Αντί να αφήσει τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, επιλέγει τον δρόμο της αυτοκτονίας, επιδιώκοντας να πληγώσει τον εαυτό της. Αν και αθωώνεται στη δίκη, η σκοτεινή σκιά της τραγωδίας εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω από την οικογένεια Στεφανέα. Ο Παναγιώτης Βαφέας, γεμάτος μίσος και θυμό, αποφασίζει να εκδικηθεί με τον πιο αδίστακτο τρόπο. Με τον θάνατο του Φίλιππου, η οικογένεια του Στεφανέα καλείται να αντιμετωπίσει έναν νέο εφιάλτη.

Ο Φίλιππος, αποφασισμένος να ηρεμήσει τα πνεύματα, απομακρύνεται για λίγο από την Μάνη. Ωστόσο, οι σκοτεινές προθέσεις του Βαφέα τον οδηγούν σε μια θανατηφόρα παγίδα, όπου χάνει τη ζωή του. Η οικογένεια Στεφανέα, αντιμέτωπη με τον χαμό του Φίλιππου, πληγωμένη και απογοητευμένη, ψάχνει απεγνωσμένα τα ίχνη του. Και όταν εντοπίζεται το άψυχο σώμα του, η θλίψη και η απογοήτευση πνίγουν όλη την Μάνη.

Η Χάιδω, αντιμέτωπη με το βάρος της ευθύνης και τους δαίμονές της, προσπαθεί να βρει έναν δρόμο προς την εξιλέωση. Ο Λυκούργος, πιστός στο πλευρό της, την καθοδηγεί στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τον πόνο και την καταστροφή. Την προτρέπει να ζητήσει βοήθεια από έναν ψυχολόγο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές της συγκρούσεις και να βρει τον δρόμο προς την επούλωση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ