Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Χάιδω κάνει την ανατροπή

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η είδηση της παραίτησης του Ισίδωρου από τη θέση του δημάρχου Μάνης προκαλεί σοκ, ενώ τη θέση του αναλαμβάνει η Χάιδω, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Χάιδω κάνει την ανατροπή

Η τέταρτη σεζόν της σειράς επιφυλάσσει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις για τους χαρακτήρες, με τις ζωές όλων να αλλάζουν δραματικά. Η Χάιδω βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών. Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Ισίδωρου σηματοδοτεί την αρχή της πολιτικής του παρακμής. Ο Ισίδωρος ανησυχεί για την Αγγελική και θέλει να βεβαιωθεί ότι είναι καλά μετά τη φωτιά. Ταυτόχρονα, ο ίδιος βρίσκεται σε απόγνωση λόγω της τεράστιας οικονομικής και συναισθηματικής ζημιάς που υπέστη. Προκειμένου να καλύψει τα έξοδα, αποφασίζει να κάνει μια τολμηρή επιχειρηματική κίνηση.

Η Αθηνά, την οποία εμπιστεύεται απόλυτα, στέκεται στο πλευρό του. Αυτή η απόφαση τον αναγκάζει να ταξιδεύει συχνά, ενώ παράλληλα έχει και τις υποχρεώσεις του δημαρχείου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ισίδωρος αρχίζει να παραμελεί τα καθήκοντά του ως δήμαρχος, καθώς οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν. Τελικά, αποφασίζει να παραιτηθεί. Η παραίτηση του Ισίδωρου από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης προκαλεί αναστάτωση σε όλους. Παρόλα αυτά, ο Ισίδωρος προτείνει στη Χάιδω να αναλάβει τη δημαρχία, αφού ήδη κατέχει τη θέση της αντιδημάρχου. Η Χάιδω αποδέχεται την πρόταση και γίνεται η νέα δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ