Η Γη της Ελιάς Επεισόδια – Η Αριάδνη σε σοκ – Θετικό το τέστ

Η Γη της Ελιάς Επεισόδια – Τα επεισόδια της σειράς αναπτύσσονται δραματικά και με ανατροπές, καθώς ο Χρήστος βρίσκεται στο επίκεντρο. Πέρα από τη σχέση του με την Αφροδίτη, αποκαλύπτεται πως είναι υπεύθυνος για την εγκυμοσύνη της Αριάδνης. Αν και μαθαίνει την εγκυμοσύνη της Αφροδίτης, κρατά το μυστικό για την παράνομη σχέση του με την Αριάδνη.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδια – Η Αριάδνη σε σοκ – Θετικό το τέστ

Αντιμετωπίζοντας την κατάσταση, αποφασίζει να λήξει κάθε σχέση με την Αριάδνη. Αυτή, ωστόσο, αντιδρά και ενώ είναι αδιάθετη, ο Στάθης στέκεται στο πλευρό της, πιστεύοντας ότι κάτι δεν πάει καλά. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πολύπλοκη. Η Αριάδνη, φοβούμενη για την εξέλιξη των πραγμάτων, καταφεύγει σε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Το αποτέλεσμα την συγκλονίζει, καθώς δεν περίμενε να είναι έγκυος.

Για πρώτη φορά, η Αριάδνη ζητά τη βοήθεια της μητέρας της, της Ιουλίας, για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Οι εξελίξεις είναι δραματικές, και η Αριάδνη βρίσκεται αντιμέτωπη με την απόφαση που πρέπει να πάρει. Πώς θα αντιδράσει ο Χρήστος στα νέα αυτά; Η Ιουλία, με την εμπειρία της, θα δώσει συμβουλές στην κόρη της, ενώ ο Χρήστος θα αντιμετωπίσει την αλήθεια που έρχεται στο φως. Το παρασκήνιο στη σειρά υπόσχεται να συνεχίσει να παρασύρει τους χαρακτήρες σε έναν πύργο ανατροπών και συναισθημάτων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ