Η Γη της Ελιάς επεισοδια: Η Αρετή πληρώνει το τίμημα – Σοκαριστικός καυγάς

Η Γη της Ελιάς επεισοδια: Ένα τεράστιο ξέσπασμα θα έχει ο Στάθης, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, με την Αρετή να πληρώνει το τίμημα. Ένα γεγονός θα διχάσει αρκετά το ζευγάρι, θα προκαλέσει εντάσεις, θα λυγίσει τους πρωταγωνιστές.

Η Γη της Ελιάς επεισοδια: Η Αρετή πληρώνει το τίμημα – Σοκαριστικός καυγάς

Η Αρετή δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένη με την παρουσία της Μυρτάλης στο σπίτι της. Ο Στέφανος την φιλοξενεί, παρόλο που γνωρίζει πως η μητέρα του δε θα αποδεχτεί ποτέ της αυτή τη σχέση.

Η ζωή της Μυρτάλης μετατρέπεται σε εφιάλτη, με την Αρετή να της φέρεται απαίσια. Ο Στέφανος, γνωρίζοντας πως η μητέρα του δε θα αλλάξει, αποφασίζει να την απομακρύνει από το σπίτι.

Τότε είναι που ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει, με επίκεντρο τον Στάθη και την Αρετή…

Η Βασιλική, θέλοντας να ηρεμήσει την μητέρα της, θα της ζητήσει να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον Στέφανο και στην Μυρτάλη. Θα την συμβουλεύσει, με στόχο να την ηρεμήσει, να την κάνει να δει καθαρά.

Αυτό θα εξοργίσει την Αρετή, η οποία θα μιλήσει πολύ άσχημα στην κόρη της. Η Βασιλική θα φύγει από το σπίτι, μαζεύοντας τα πράγματά της. Θα βρει καταφύγιο στον Αποστόλη, ζητώντας του να μη πει τίποτα σε κανέναν για το που βρίσκεται.

Όλη η Μάνη θα σηκωθεί στο πόδι. Ο Στέφανος θα μάθει τον λόγο που έφυγε η κόρη του από την γη της ελιάς και θα ξεσπάσει έντονα στην Αρετή. Θα την κατηγορήσει για την συμπεριφορά της, απειλώντας τη πως εάν πάθει κάτι το παιδί τους, θα πληρώσει εκείνη.

Το γυαλί έχει ραγίσει ανάμεσα στους δύο. Ο Στάθης θα τρέξει να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της Ιουλίας, με την Αρετή να βυθίζεται σε θλίψη για το λάθος της.

epeisodiaΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια