Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η Αρετή κάνει κόλαση τη ζωή του Στάθη

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Μετά από το τροχαίο ατύχημα, η Αρετή και ο Στάθης ναι μεν έρχονται ξανά κοντά στην γη της ελιάς, τα προβλήματα όμως ξεκινούν. Η παράνομη σχέση του Στάθη έρχεται στο φως, με την Ιουλία να του δίνει το άλλοθι που χρειάζεται για να αφεθεί ελεύθερος.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η Αρετή κάνει κόλαση τη ζωή του Στάθη

Η Αρετή μαθαίνει για την απιστία του συζύγου της και παθαίνει ένα φρικτό ατύχημα. Ο Στάθης καταρρέει και υποφέρει από τις τύψεις. Χωρίζει την Ιουλία και στέκεται δίπλα στη γυναίκα του.

Μετά από μία μεγάλη συζήτηση, η Αρετή τον συγχωρεί, θέτοντας όρους. Εκείνος, ανακουφισμένος που του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία, προετοιμάζεται να μπει στον ρόλο του καλού συζύγου… Βέβαια, η μπόρα δεν αργεί να ξεσπάσει.

Παρόλο που ο Στάθης δείχνει το τρυφερό του πρόσωπο, η Αρετή επιμένει στο να είναι καχύποπτη, στην γη της ελιάς. Η πίεση που του ασκεί είναι τεράστια. Τον ελέγχει για το παραμικρό, δε τον αφήνει να κυκλοφορεί μόνος, του ψάχνει τις κλήσεις στο κινητό.

Το ύφος της είναι απότομο. Το γυαλί έχει σπάσει και για τους δύο. Ο Στάθης βασανίζεται. Συνειδητοποιεί πως δε θα μπορέσουν να γίνουν όλα όπως παλιά. Σε μία στιγμή αδυναμίας, τηλεφωνεί στην Ιουλία, επιστρέφοντας στα παλιά…

Η Αρετή δεν αλλάζει συμπεριφορά, δεν μαλακώνει. Βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι και κατηγορεί τους Βρεττάκους κάθε μέρα για το κακό που την βρήκε. Ο γάμος της παραμένει διαλυμένος, παρά την επανένωση… Θα καταφέρουν να μείνουν μαζί, ή το οριστικό τους τέλος πλησιάζει;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια