Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Γίνεται τύφλα στο μεθύσι και ξεσπάει

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η σειρά ολοκληρώνεται με έναν εκρηκτικό τρόπο στον τρίτο κύκλο της, καθώς η Αθηνά και ο Τζον αντιμετωπίζουν την πρόκληση του γάμου τους. Η Ισμήνη, παρά τις προσπάθειες της Χάιδως να την σταθεροποιήσει, αρνείται να επανασυνδεθεί με τον Κωνσταντίνο, επιμένοντας στον χωρισμό τους.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Γίνεται τύφλα στο μεθύσι και ξεσπάει

Την ίδια στιγμή, η Ιουλία αναγκάζεται να ακυρώσει την επιστροφή της στη Μάνη λόγω της ασθένειας του μωρού της. Ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον λαμβάνει χώρα στο Δημαρχείο, με την παρουσία του Ισίδωρου. Ωστόσο, η απουσία της Χάιδω από το τραπέζι δημιουργεί ένταση, με τη Βασιλική να είναι η μοναδική που την στηρίζει στη θλίψη της. Κατά τη διάρκεια της γιορτής, η μεθυσμένη Ισμήνη γίνεται αντικείμενο συζητήσεων και κουτσομπολιού, με τον Λυκούργο να της δίνει ένα καλό μάθημα.

Καθώς η γιορτή συνεχίζεται, δύο σοβαρά γεγονότα συγκλονίζουν τους παρευρισκόμενους, αλλάζοντας τις ζωές τους οριστικά κάποιων με τον χειρότερο τρόπο. Μια φωτιά ξεσπά στην περιοχή, προκαλώντας πανικό στον Μάνο που τρέχει στο σπίτι του, φοβούμενος για την Αγγελική καθώς η μικρή κινδυνεύει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ