Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Γεννάς και ξεκουμπίζεσαι

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Η Ξένια, έχοντας έντονους πόνους, οδηγείται από τον Δημοσθένη στο νοσοκομείο, καθώς οι πόνοι της γέννας την προλαμβάνουν. Στο θερμό περιβάλλον της αίθουσας τοκετών, η Ξένια φέρνει στον κόσμο ένα υγιές αγοράκι, έναν νέο άνθρωπο που υπόκειται σε ειδική φροντίδα και παρακολούθηση. Έτσι το μωρό μπαίνει στην θερμοκοιτίδα.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Γεννάς και ξεκουμπίζεσαι

Η χαρά του Δημοσθένη είναι αδιαμφισβήτητη, και ο πατέρας παρευρίσκεται καθημερινά στο νοσοκομείο, περιμένοντας με ανυπομονησία την ανάπτυξη του γιου του. Ωστόσο, η παρουσία της Ξένιας εκεί προκαλεί έντονα συναισθηματικά και λεκτικά κυρίως έντονα αντιφατικά συναισθήματα στον Δημοσθένη. Ο Δημοσθένης, γεμάτος χαρά, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την παρουσία της Ξένιας στο νοσοκομείο. «Η συμφωνία μας ήταν να γεννήσεις και να ξεκουμπιστείς. Τι θέλεις δίπλα στο μωρό; Έχεις πάρει τα χρήματα που συμφωνήσαμε.

Ήρθε η ώρα να αφήσεις από τη Μάνη, το μωρό είναι δική μου ευθύνη», της λέει με έντονό ύφος. Η Ξένια, όμως, διατηρεί σταθερή άποψη. Προτείνει στον Δημοσθένη να αναλάβει την ευθύνη της φροντίδας του μωρού, ενώ εκείνη θα αναλάβει τον ρόλο της μητέρας. Η πρότασή της αποτελεί έκκληση για συνεργασία, παρότι ο Δημοσθένης εξακολουθεί να εκφράζει αντίθεση. Έτσι, μέσα στη χαρά της νέας ζωής, διαπραγματεύονται τον ρόλο του καθενός στη φροντίδα του μωρού, ενώ η ισορροπία μεταξύ τους παραμένει ευαίσθητη και αβέβαιη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ