Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Έξαλλος ο Στάθης – Του ρίχνει κατάρες

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Η Χρυσούλα ενημερώνει την Αρετή πως ο Στάθης και η Αριάδνη μετακόμισαν στο σπίτι της Ιουλίας, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ης σειράς. Η Αρετή αντιδρά έντονα στα νέα αυτά. Στη συνέχεια, η Κούλα επικοινωνεί με την Ασπασία, ζητώντας την επίσκεψή της στη φυλακή, προκαλώντας ανησυχία στην τελευταία.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Έξαλλος ο Στάθης – Του ρίχνει κατάρες

Η Ασπασία αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητα της Αρετής και συζητάει το θέμα με την Ειρήνη. Μετά από λίγες μέρες, ο Στάθης επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή, κι αν και εκείνη αντιδρά με κατάρες και ο Στάθης φεύγει έξαλλος. Ταυτόχρονα, η Αρετή μπαίνει στο ίδιο κελί με μια άλλη γυναίκα, την οποία υποδύεται η Χριστιάνα Αρτεμίου, και ανακαλύπτει τον λόγο για τη φυλάκισή της, συναλλαγές απάτης με ηλικιωμένους κύριους μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών.

Στην συνέχεια της σειράς, η Κούλα γίνεται φίλη με την Αρετή και αρχίζει να ενδιαφέρεται για το περιβάλλον της φυλακής, ανοίγοντας την καρδιά της σε αυτήν και ανταλλάσσοντας πληροφορίες για τις οικογένειές τους. Ωστόσο, η Κούλα επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να κερδίσει χρήματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ