Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Έξαλλη η Αμαλία – Επιτίθεται ξανά

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Η Αμαλία έρχεται σε αντιπαράθεση με τη Μαρίνα για μια ακόμα φορά, καθώς αποκαλύπτεται στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Μάνος, προκειμένου να ηρεμήσει την ατμόσφαιρα, προτείνει μια λύση.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Έξαλλη η Αμαλία – Επιτίθεται ξανά

Παράλληλα, η Αριάδνη, μετά από μια βαθιά συζήτηση με την Ιουλία, αποφασίζει να παραμείνει λίγες μέρες στην Κηφισιά. Κατά τη διάρκεια αυτής της παραμονής, εκφράζει την επιθυμία να επανασυνδεθεί με τον Στάθη, αλλά δυσκολεύεται να τον πλησιάσει. Η Ιουλία αναλαμβάνει το ρόλο του μεσολαβητή και πείθει τον Στάθη να υποδεχτεί την Αριάδνη στο σπίτι του. Όταν η Αριάδνη επιστρέφει στη Μάνη, πηγαίνει αμέσως στον ξενώνα για να συγκεντρώσει τα πράγματά της προκειμένου να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι.

Σε αυτό το σημείο, ο Ισίδωρος τηλεφωνεί και την προσκαλεί για φαγητό. Αν και προθυμοποιείται να μαγειρέψει, η Αμαλία αντιμετωπίζει εμπόδια από τη Μαρίνα, η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο της σεφ. Ωστόσο, η Αμαλία επιμένει να ασχοληθεί με το φαγητό. Ο Μάνος επεμβαίνει και προτείνει στις δύο γυναίκες να συνεργαστούν και να μαγειρέψουν μαζί. Αναθέτει τον ρόλο του σεφ στη Μαρίνα και προτείνει στην Αμαλία να είναι η βοηθός της. Αφού λαμβάνει την έγκρισή της Αμαλίας, ο Μάνος τις καθησυχάζει. Ωστόσο, η σύζυγος του Ισίδωρου, αισθανόμενη παρεξηγημένη, τους εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι η προσφορά της δεν εκτιμήθηκε.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ