Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Έτσι καταστρέφει τον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, μια γυναίκα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Δημοσθένη. Η Ξένια, με αποφασιστικότητα και θυμό, εκδικείται τον Δημοσθένη για την αρπαγή του παιδιού της, επιλέγοντας τον πιο σκληρό τρόπο.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Έτσι καταστρέφει τον Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης, με βίαιη ενέργεια, παίρνει το παιδί της Ξένιας και επιστρέφει στη Μάνη. Αδυνατώντας να αντέξει την πίεση και το κυνηγητό από τον Δημοσθένη, η Ξένια καταφεύγει στην αστυνομία για προστασία.
Η Ξένια επισκέπτεται τον Κουράκο και καταθέτει με ένταση: «Αστυνόμε, δεν μπορώ να ζω κυνηγημένη όλη μου τη ζωή. Το παιδί είναι δικό μου. Ο Δημοσθένης δεν έχει κάνει καμία κίνηση να το αναγνωρίσει, άρα όλα τα δικαιώματα τα έχω εγώ. Δεν το άρπαξα. Άνοιξα την πόρτα και η κόρη του Δημοσθένη, η Ειρήνη, μου το έδωσε. Επίσης, η γυναίκα του Δημοσθένη, η Ασπασία, με φιλοξενούσε και μου επέτρεπε να βλέπω το μωρό, επειδή με λυπόταν.»

Η κατάθεση της Ξένιας φέρνει ταραχή στην οικογένεια Καπερνάρου. Ο Δημοσθένης ξεσπάει με οργή κατά της κόρης του Ειρήνης και της Ασπασίας, κατηγορώντας τους για την εμπλοκή τους με την Ξένια. Ο αδίστακτος Καπερνάρος βρίσκεται στα όρια του νευρικού κλονισμού και αναγκάζει τη μάνα και την κόρη να φύγουν από το σπίτι. Η οικογένεια Καπερνάρου αντιμετωπίζει σοβαρή κρίση, ενώ ο Δημοσθένης βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Το σκοτεινό παρελθόν του απειλεί να αποκαλυφθεί και να ανατρέψει τα πάντα γύρω του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ