Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Έτσι έρχονται κοντά Γιώργης – Αφροδίτη

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, ο Κουράκος και η Αφροδίτη πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο. Αρχικά, η γιατρός αποφασίζει να χωρίσει με τον Χρήστο, αφού τον πιάνει να έχει στενή επαφή με την Αριάδνη, αισθανόμενη ότι έχει χάσει τον έλεγχο.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Έτσι έρχονται κοντά Γιώργης – Αφροδίτη

Παρά τις προσπάθειες του Χρήστου να την πείσει ότι όλα ήταν παρανοήσεις, η Αφροδίτη αδιαλείπτως υποστηρίζει την απόφασή της για διαζύγιο. Ωστόσο, ο έρωτας θα επιστρέψει στη ζωή της Αφροδίτης με δυναμικό τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Κουράκος θα επισκεφτεί επανειλημμένα το ιατρείο της λόγω προβλημάτων υγείας, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη της. Καθώς θα περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, η σχέση τους θα εντείνεται.

Σε μια από τις επισκέψεις τους στην ταβέρνα για φαγητό, η παρουσία της Αριάδνης θα δημιουργήσει ένταση στην ατμόσφαιρα. Παρά την προσπάθεια του Κουράκου και της Αφροδίτης να απολαύσουν τη στιγμή, η παρουσία της Αριάδνης θα δημιουργήσει εντάσεις και αναταράξεις στο ραντεβού τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ