Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Έτσι απομακρύνει την Αριάδνη απο τον Χρήστο

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η σειρά συνεχίζει να εκπλήσσει με την πλοκή της. Στα επόμενα επεισόδια, ο Στάθης προτείνει στην Αριάδνη μια ευκαιρία απασχόλησης σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να την απομακρύνει απο τον Χρήστο. Παρόλα αυτά, η Αριάδνη επιστρέφει στην ταβέρνα του Χρήστου, ανυπομονώντας να τον ξανασυναντήσει.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Έτσι απομακρύνει την Αριάδνη απο τον Χρήστο

Ο Χρήστος και η Αριάδνη σύντομα βρίσκονται ξανά κοντά, αναζωπυρώνοντας το πάθος τους. Αυτή τη φορά, όμως, η Αφροδίτη τους παρακολουθεί και ανακαλύπτει την απιστία του Χρήστου. Αισθάνεται προδομένη και αποφασίζει να τον αφήσει. Τα νέα γρήγορα εξαπλώνονται στη Μάνη, καθώς η Χρυσούλα αποκαλύπτει το μυστικό της Αριάδνης και του Χρήστου σε όλους. Ο Λυκούργος, θυμωμένος για τη συμπεριφορά του ανιψιού του, αντιδρά με οργή.

Παράλληλα, ο Στάθης, που δεν έχει ακόμα ενημερωθεί, προτείνει στην κόρη του μια νέα εργασία σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Ωστόσο, η Αριάδνη αρνείται την πρόταση, αποφασισμένη να μείνει πιστή στη θέση της στην ταβέρνα. Έτσι, η πλοκή συνεχίζει να εξελίσσεται με ανατροπές και δυναμισμό, ενώ οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των επιλογών τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ