Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ερωτεύεται παράφορα τον Γιώργη

 Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις παίρνουν δραματική τροπή. Η Κούλα συναντά τον Κουράκο στον δρόμο και πιστεύει πως είναι ο καρμικός της έρωτας. Ταυτόχρονα, ο παππούς Άγγελος φτάνει στη Μάνη με σκοπό να την παντρευτεί. Η άφιξή του προκαλεί εντυπώσεις, και η Αρετή με την Ασπασία ενθουσιάζονται με τον 82χρονο άντρα.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ερωτεύεται παράφορα τον Γιώργη

Η Κούλα γνωρίζει τον Άγγελο στο Δημοσθένη και προσπαθεί να βρει τρόπο να τον εκμεταλλευτεί περισσότερο χωρίς να τον παντρευτεί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Ωστόσο, ο Άγγελος επιμένει στις επιθυμίες του και πιέζει την Κούλα όλο και περισσότερο. Μετά από λίγο, ο Άγγελος γνωρίζει την Αφροδίτη και γοητεύεται αμέσως, αποφασίζοντας να την διεκδικήσει με κάθε τρόπο.

Ο Άγγελος μαθαίνει από τον Πότη ότι η Κούλα του έχει πει πολλά ψέματα σχετικά με τους συγγενείς της. Παράλληλα, η Κούλα δεν σταματά να σκέφτεται τον Κουράκο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και του γίνεται στενός κορσές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ