Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Έρχεται ο 4ος ανατρεπτικός κύκλος

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο 4ος κύκλος της σειράς φέρνει αρκετές αλλαγές και νέα πρόσωπα στο προσκήνιο. Στο MEGA, κατά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα συνεχιστεί η αγαπημένη σειρά με φρέσκα πρόσωπα να προστίθενται στο καστ.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Έρχεται ο 4ος ανατρεπτικός κύκλος

Από το υπάρχον καστ, αποχώρησαν ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος υποδυόταν τον Φίλιππο Στεφανέα από τον 1ο κύκλο και η Μελίνα Κόντη, η οποία υποδύονταν την αστυνομικό Δήμητρα Γιατράκου από τον 2ο κύκλο. Επίσης, η Αγγελική Κιντώνη η αμφιφυλόφιλη Αλκμήνη που δολοφονείται από την πρώην σύντροφό της, Αντωνία, όταν εκείνη συνειδητοποιεί πως η σχέση της με τον Ορέστη είναι σοβαρή και δεν θα την κερδίσει ποτέ. και η Νάγια Καρακώστα αποχώρησαν μετά από τα γεγονότα που ανατρέπουν τις ζωές των χαρακτήρων τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ως Ορέστης, αποφασίζει να αφήσει πίσω το παρελθόν και να επιστρέψει στην Αθήνα μετά το σοκ του θανάτου της Αλκμήνης. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, η Έλενα Δημητρίου εισέρχεται στη σειρά ως Ελένη, μια δικηγόρος από την Καλαμάτα που γίνεται η νέα σύντροφος του Δημοσθένη, ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα υποδυθεί έναν ιερέα που φέρνει νέα δυναμική στη σειρά.

Επιπλέον, η εμφάνιση της Νάνσυ, της κόρης του Τζον, στον γάμο του πατέρα της με την Αθηνά, φέρνει ανανέωση στο πλοκή, ενώ ο Στέφανος Μιχαήλ θα υποδυθεί τον Μιχάλη Χατζή, συνεργάτη του Τζον, που θα φέρει νέες αναταράξεις στην ιστορία. Με αυτές τις προσθήκες, ο 4ος κύκλος της σειράς υπόσχεται να είναι γεμάτος ένταση και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ