Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Επιστρέφει και κάνει την ανατροπή

Η Γη Της Ελιάς  επεισόδια – Η Χάιδω επιστρέφει από το μοναστήρι όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αναμένοντας ένα ανατρεπτικό μέλλον. Η ζωή της έχει αλλάξει δραματικά μετά τον χαμό του γιου της, Φίλιππου.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Επιστρέφει και κάνει την ανατροπή

Η προσευχή και το μοναστήρι ήταν η μοναδική της ασφάλεια, αλλά ο χρόνος περνά και τώρα η Χάιδω αισθάνεται την ανάγκη να επιστρέψει στον έξω κόσμο κοντά στους ανθρώπους που αγαπά. Έτσι, αποφασίζει να επισκεφτεί τους δικούς της ανθρώπους, που της λείπουν πολύ. Η εμφάνισή της μπροστά τους φέρνει δάκρυα χαράς όταν συναντά τον Λυκούργο και την Βασιλική. Η Χάιδω επιδιώκει να ανακτήσει την αυτονομία της και να σταθεί στα πόδια της, εκφράζοντας την επιθυμία της να οικοδομήσει μια νέα ζωή.

Στο μεταξύ, ένα τηλεφώνημα από τον Κωνσταντίνο επαναφέρει την αναστάτωση. Της ανακοινώνει ότι ο Φίλιππος είχε κάνει διαθήκη και πρέπει να πάνε στο γραφείο. Η Χάιδω γεμίζει από ερωτηματικά. Παράλληλα, η παρουσία της έχει επιπτώσεις στον αρραβώνα του Παρασκευά και της Ειρήνης. Η Χάιδω αναλαμβάνει να καθυστερήσει τον αρραβώνα, βάζοντας φρένο στον Δημοσθένη, για να εξυπηρετήσει το καλό του Παρασκευά. Έτσι, ανοίγει μια νέα περίοδος αναζήτησης και ανατροπών για τη Χάιδω, που αναλαμβάνει καθήκοντα ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο δημαρχείο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ