Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Επαγγελματική συνεργασία για Στάθη – Τζόν

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Το παρασκήνιο στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς ανατρέπεται εντελώς καθώς παρακολουθούμε τη μεταμόρφωση του Στάθη και του Τζόν σε συνεργάτες. Η Φιλιώ, απαντώντας στη σχέση του Τζον με την Αθηνά, αποφασίζει να μετακομίσει προσωρινά στο σπίτι της Μαργαρίτας.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Επαγγελματική συνεργασία για Στάθη – Τζόν

Ταυτόχρονα, ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας πιέζει την Αθηνά να εξετάσει σοβαρά την πρότασή του για μετεγκατάσταση στην Αμερική. Ο Κωσταντίνος και η Ισμήνη προσπαθούν να πείσουν τον Χρήστο να αναθεωρήσει την απόφασή του για διαζύγιο με την Αφροδίτη, χωρίς επιτυχία. Ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να ανοίξει τα χαρτιά του στην Αφροδίτη, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός, ο θάνατος της κυρίας Ευτέρπης, ανατρέπει τα σχέδιά του. Εν τέλει, ο Στάθης και ο Λυκούργος επαναφέρουν την ειρήνη. Παρ’ όλα αυτά, τα διλήμματα παραμένουν.

Ο Φίλιππος εκνευρίζεται, και η Βασιλική υποθέτει ότι η αιτία είναι η προσεχής δίκη της Χάιδως. Το μυστικό της Δήμητρας αποκαλύπτεται καθώς πέφτει θύμα εμπόρων ναρκωτικών. Αναγκασμένη από τους Ρουσσέους, αποκαλύπτει την ταυτότητά της και τους σκοπούς της. Η αστυνομία επεμβαίνει υπό την καθοδήγηση του Κουράκου για να τους σώσει, με επιτυχία. Ο Φίλιππος φεύγει απρόσμενα για την Αθήνα, λέγοντας ψέματα στην Χάιδω και την Βασιλική.

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά απαιτεί την επιστροφή της Φιλιώς και της δηλώνει ότι είναι η προτεραιότητά της. Ο Τζον, χρειάζεται ελαιόλαδο και ο Μάνος τον συστήνει στον Στάθη. Έτσι, αναπτύσσεται μια επαγγελματική συνεργασία μεταξύ τους. Ο Φίλιππος ενημερώνει την Βασιλική ότι θα καθυστερήσει στην Αθήνα για δουλειές, προκαλώντας οργή σε αυτήν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ