Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Ένα τηλεφώνημα του κόβει τα πόδια

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Το επερχόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς θα φέρει αποκαλυπτικές εξελίξεις, καθώς ο Κωνσταντίνος βρίσκεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του. Οι στιγμές αγωνίας και αναταραχής πλαισιώνουν τον αρραβώνα της Αναστασίας και του Αποστόλη, ο οποίος λαμβάνει χώρα στο σπίτι της Αθηνάς.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Ένα τηλεφώνημα του κόβει τα πόδια

Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώνονται για να τους ευχηθούν ευτυχία. Ταυτόχρονα, η Ισμήνη προσκαλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και αναζητά εξηγήσεις σχετικά με τον Χρήστο, προκαλώντας αναστάτωση στον αέναο ρυθμό της ζωής τους. Ταυτόχρονα, η Ιουλία προετοιμάζεται να μετακινηθεί στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας την αντίσταση του Στάθη. Οι συγκρούσεις δεν αργούν να έρθουν στην επιφάνεια, καθώς ο Χρήστος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του προς την Ισμήνη, ζητώντας την να μην παρεμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

Ταυτόχρονα, η Αμαλία βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Μάνο και τη Μαρίνα, αναζητώντας απαντήσεις για τη συμπεριφορά τους. Ο Κωνσταντίνος, όμως, βρίσκεται αναστατωμένος μετά από ένα τηλεφώνημα που λαμβάνει, αφήνοντας τους θεατές σε αγωνία για το μέλλον του. Ταυτόχρονα, ο Τάσος αποφασίζει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση του με τη σύζυγό του, διακόπτοντας τη σχέση του με την Αρετή.

Καθώς η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εξελίσσεται, η αγωνία αυξάνεται, με τη Δήμητρα να βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια όταν εισβάλλει στο υπόγειο, ανοίγοντας νέες πτυχές στην ιστορία. Η ζωή των χαρακτήρων συνεχίζει να περιπλέκεται, αφήνοντας το κοινό να περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ