Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ένα σύμφωνο φέρνει το τέλος του

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Παρασκευάς συναντάει την Ειρήνη και βάζει τους όρους του, ενώ ο Δημοσθένης δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ηττήθηκε από ένα παιδαρέλι. Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο για να βρει τρόπο για να «σπάσει» το προγαμιαίο σύμφωνο που είχε κάνει με την Αμαλία. Έτσι η Αμαλία φτάνει ένα βήμα πριν την εκδίκηση.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ένα σύμφωνο φέρνει το τέλος του

Η Αριάδνη παραλίγο να πέσει θύμα ληστείας και γλιτώνει χάρη στην παρέμβαση του Κουράκου. Η Ισμήνη απαιτεί από τον Κωνσταντίνο να απολύσει τη Σοφία, ενώ το βιβλίο της Μαρίας κυκλοφορεί και όλοι νιώθουν ανυπεράσπιστοι μπροστά στις αποκαλύψεις. Η Ιουλία εκμυστηρεύεται στον Στάθη ότι ονειρεύεται θρησκευτικό γάμο και αποφασίζουν να το σκεφτούν. Η Αρετή και η Κούλα ετοιμάζονται πυρετωδώς για το γάμο της Αθηνάς. Εκείνη, όμως, έχει χάσει το κέφι της λόγω του βιβλίου της Μαρίας.

Η Χάιδω και η Βασιλική συμφωνούν να μετακομίσουν, γιατί οι αναμνήσεις από τον Φίλιππο είναι αβάσταχτες. Ο Κωνσταντίνος αρνείται να απολύσει τη Σοφία και η Ισμήνη φεύγει από το σπίτι γυρνώντας του την πλάτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ