Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ένα πτώμα στέλνει τον Δημοσθένη φυλακή

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Σοκαριστικές εξελίξεις αναμένονται στην σειρά, καθώς η ανακάλυψη ενός πτώματος στο δάσος προκαλεί αναστάτωση σε όλη την Αρεόπολη. Ένας άγνωστος άντρας τηλεφωνεί στις Αρχές και τους πληροφορεί για την ύπαρξη του πτώματος.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ένα πτώμα στέλνει τον Δημοσθένη φυλακή

Ο Κουράκος, αντιδρώντας άμεσα, κινητοποιεί την ομάδα του και σπεύδουν στο σημείο. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες που διαρκούν ώρες, καταφέρνουν να εντοπίσουν μόνο μερικά ίχνη, ενώ το πτώμα παραμένει άφαντο. Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη γεμίζει με ανησυχία και απορία τον Κουράκο, ο οποίος προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Την επόμενη μέρα, ο Δημοσθένης συναντιέται κρυφά με τον Βαγιάκο σε ένα απομονωμένο σημείο του δάσους για να συζητήσουν τις παράνομες δραστηριότητες του Δημοσθένη, στις οποίες εμπλέκεται και ο αστυνόμος.

Τυχαία, ο Πότης βρίσκεται εκεί κοντά και παρατηρεί τη συνάντηση των δύο αντρών. Χωρίς καθυστέρηση, ενημερώνει τον Κουράκο ότι είδε τον Δημοσθένη κοντά στο σημείο όπου ανακαλύφθηκε το πτώμα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Ο Κουράκος, αντιλαμβανόμενος την πιθανή εμπλοκή του Δημοσθένη, τον καλεί αμέσως στο τμήμα. Ο Δημοσθένης τρομοκρατείται από την κλήση, φοβούμενος ότι τα εγκλήματά του μπορεί να αποκαλυφθούν. Η κατάσταση περιπλέκεται και οι εξελίξεις διαμορφώνουν ένα σκηνικό έντασης και αγωνίας, καθώς ο Κουράκος επιχειρεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και να φέρει στο φως την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ