Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ένα μωρό φέρνει την ευτυχία

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Τα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου έρχονατι και είναι γε΄ματα ανατροπές και εξελίξεις. Η Ξένια εντοπίζεται τελικά στην Αλεξανδρούπολη από τον ντετέκτιβ, και ο Δημοσθένης ενημερώνει την Ασπασία για το γεγονός.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ένα μωρό φέρνει την ευτυχία

Μετά από μήνες αγωνίας και αναζητήσεων, ο Δημοσθένης κάνει ένα ταξίδι αστραπή προς τη Ξένια για να πάρει το πολυαγαπημένο τους μωρό στην αγκαλιά του. Έτσι θα τον δούμε να συναντά την Ξένια σε ένα συγκινητικό ραντεβού, και μετά από συνεννόηση, θα πάρει το μωρό μαζί του. Η Ασπασία, η οποία έχει ήδη αγκαλιάσει την ιδέα της να αναθρέψει το παιδί σαν δικό της, υποδέχεται το μικρό στην αγκαλιά της με ανάμεικτα συναισθήματα ανακούφισης και χαράς.

Η αποστολή τους για να φροντίσουν και να προστατεύσουν το μωρό, μόλις ξεκινά. Η Ασπασία είναι αποφασισμένη να προσφέρει στο παιδί μια ζωή γεμάτη αγάπη και φροντίδα, όπως και ο ίδιος ο Δημοσθένης.
Με την έλευση του μωρού, η ζωή τους αλλάζει δραματικά. Οι δύο τους ενώνονται ακόμα περισσότερο στην προσπάθειά τους να δώσουν στο παιδί μια σταθερή και αγαπημένη οικογένεια. Καθώς προχωρούν στην καθημερινότητά τους με το νέο μέλος της οικογένειας, η ελπίδα και η αγάπη τους για το μέλλον ενισχύεται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ