Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Είσαι φίδι – Δεν θέλω να σε βλέπω

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Καταιγιστικές εξελίξεις διαμορφώνουν τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Ισίδωρος απαιτεί από την Αμαλία και τον Μάνο να επιβάλουν εκείνη την ανακωχή που θα επιτρέψει ειρηνικές στιγμές στο σπίτι.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Είσαι φίδι – Δεν θέλω να σε βλέπω

Η Αμαλία, με τη σειρά της, συμφωνεί να αφήσει πίσω της όλες τις διαφορές και να ξεκινήσουν ξανά, ενώ ο Μάνος εκρήγνυται ξαφνικά. “Βάζεις τα πάντα στην άκρη επειδή είσαι μια ιντριγκαδόρισσα και μισή! Ποιος ξέρει τι άλλα κακόβουλα σχέδια έχεις σκαρφίσει! Λυπάμαι. Εγώ απλά σε ανέχομαι επειδή ο πατέρας μου σε παντρεύτηκε” φωνάζει απογοητευμένα.

Η αντίδραση του Ισίδωρου είναι έντονη. Με οργή, κοπανάει το χέρι του στο τραπέζι και απειλητικά προειδοποιεί τον Μάνο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: “Μάνο, σύνελθε αμέσως, γιατί αν συνεχίσεις έτσι, θα δεις εμένα από την άλλη μεριά! Καταλαβαίνεις;” Η ένταση κορυφώνεται, αφήνοντας το κοινό να προσμένει με αγωνία τις επόμενες σκηνές της αγαπημένης σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ