Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Διπλό χτύπημα για τους Βρεττάκους

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς υπόσχεται ανατρεπτικές εξελίξεις που θα συγκλονίσουν τη Μάνη. Ο Ισίδωρος Βρεττάκος θα βρεθεί στο κέντρο αυτών των εξελίξεων, με μια σειρά από δραματικές εξελίξεις να κλονίζουν τη ζωή του.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Διπλό χτύπημα για τους Βρεττάκους

Όλα ξεκινούν όταν το σπίτι του τυλίγεται στις φλόγες, αναγκάζοντάς τον να ξεκινήσει από την αρχή με νέα κατοικία και διαφορετική καθημερινότητα. Στην κρίσιμη αυτή περίοδο, η οικογένειά του τον στηρίζει αταλάντευτα. Ωστόσο, η κατάσταση επιδεινώνεται όταν ο Ισίδωρος ανακοινώνει την απόφασή του να ταξιδέψει στην Αμερική για να συναντήσει τους προμηθευτές της εταιρίας του. Παρά την αναχώρησή του, δεν δίνει σημάδια ζωής, προκαλώντας ανησυχία στους κοντινούς του ανθρώπους. Οι προσπάθειες επικοινωνίας με τον Ισίδωρο μέσω τηλεφώνου αποτυγχάνουν, καθώς δεν απαντά στις κλήσεις.

Η ανησυχία τους εντείνεται όταν επικοινωνούν με τους προμηθευτές στην Αμερική και διαπιστώνουν ότι κανείς δεν έχει δει τον Ισίδωρο ούτε έχει επικοινωνήσει μαζί του εδώ και καιρό. Ενδέχεται να τους έχει πει ψέματα ή να βρίσκεται σε κίνδυνο. Στην Μάνη, η κατάσταση επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο όταν η κόρη του Ισίδωρου, Αντιγόνη, επιστρέφει από το Λονδίνο για να διεκδικήσει την κόρη της, την Αγγελική. Η Μαρίνα και ο Μάνος ανησυχούν έντονα, φοβούμενοι την πιθανότητα να χάσουν την κόρη τους. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και η αγωνία κορυφώνεται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ