Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Δίνει Εντολή να την καθαρίσουν

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Στα επεισόδια που ακολουθούν στη σειρά, ο Δημοσθένης αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια άγρια κατάσταση. Πέφτει στην παγίδα της, καθώς η Ξένια, με σκοπό να εκδικηθεί, απαγάγει το μωρό του, παίρνει τα χρήματα και εξαφανίζεται.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Δίνει Εντολή να την καθαρίσουν

Η Ξένια, έχοντας γεννήσει πρόωρα, εισάγει το μωρό στη θερμοκοιτίδα. Εν τω μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοιμάζεται εντατικά για να φέρει το παιδί στο σπίτι. Παράλληλα, η Ξένια επισκέπτεται το μωρό και ξεκινά μια στενή σχέση μαζί του. Όταν ο Δημοσθένης είναι έτοιμος να παραλάβει το μωρό, επικοινωνεί μαζί της. Η Ξένια συμφωνεί αλλά ζητάει τα λεφτά. Όταν του ανοίγει την πόρτα, του προτείνει να του κεράσει ένα ποτό. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του Δημοσθένη να πάρει το ποτήρι, η Ξένια του επιτίθεται και τον αφήνει αναίσθητο.

Στη συνέχεια, αρπάζει τα χρήματα και το μωρό πριν εξαφανιστεί. Λίγο αργότερα, ο Δημοσθένης ανακτά τη συνείδησή του και συνειδητοποιεί την προδοσία. Άμεσα επικοινωνεί με τους δικούς του και εκδίδει εντολή θανάτου για την Ξένια. Η ανατροπή αυτή υπόσχεται έναν έντονο συναρπαστικό επόμενο επεισόδιο της σειράς “Γη της Ελιάς”, όπου ο Δημοσθένης θα επιδιώξει να δικαιωθεί και να επαναφέρει το μωρό του στο σπίτι του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ