Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Δημοσθένης – Κούλα κάνουν νέο ντίλ

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Το νέο σχέδιο που ετοιμάζουν η Κούλα και ο Δημοσθένης προβλέπεται να φέρει καταιγιστικές εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Δημοσθένης – Κούλα κάνουν νέο ντίλ

Αρχικά, η Κούλα εφάρμοσε το σχέδιο του Δημοσθένη πείθοντας την Ασπασία να επιστρέψει στο σπίτι και να έλθει κοντά του. Αλλά οι προθέσεις τους δεν περιορίζονται εκεί. Ο Στάθης ενημερώνεται για την επιστροφή της Ασπασίας και χαίρεται, ενώ ο Δημοσθένης αγκαλιάζει τη γυναίκα του με χαρά. Αργότερα, την συνοδεύει στο μαγαζί της Αρετής και της προτείνει να προσλάβουν υπάλληλο για να ξεκουραστεί, αλλά εκείνη αρνείται, διατηρώντας την υπόσχεσή της να το αναλάβει μόνη της.

Στη συνέχεια, ο Δημοσθένης συναντά την Κούλα και της παραδίδει τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει. Αυτή του υπόσχεται ότι θα κάνει την Ασπασία να λαχταράει ακόμα και το παιδί που έκανε με την Ξένια. Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Ασπασία ετοιμάζει το μεσημεριανό τραπέζι ενώ η Ειρήνη και ο Δημοσθένης είναι ευτυχισμένοι που είναι πάλι μαζί ως οικογένεια. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, η Κούλα παρευρίσκεται επίσης και, φυσικά, ο Δημοσθένης και αυτήν προσποιούνται πως δεν έχουν γνωριστεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ